Ποια “χαρτιά” αναμένεται να ανοίξει σήμερα ο Ηλιάδης!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης! Το ραντεβού είναι στις 16.00 στο Δημαρχικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Μια συνέντευξη που προγραμμάτιζε εδώ και μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η εφημερίδα «δημοκρατία» επιχειρεί στην σημερινή έντυπη έκδοσή της να «διαβάσει» τα χαρτιά του προέδρου του Άρη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα μικρόφωνα!

Συγκεκριμένα αναμένεται μεταξύ άλλων να αναφερθεί ο Ηλιάδης στα παρακάτω σημεία:

1. Στο βουνό των χρεών που παρέλαβε. Θα αναφερθεί στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.

2. Θα εξηγήσει τι έγινε με το θέμα των χορηγιών ύψους 1.400.000 ευρώ, τις οποίες προανήγγειλε προεκλογικά, αλλά ακόμη δεν «τρέχει»  κάποια συμφωνία και ενώ έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ανάδειξή του στην προεδρία.

3. Ο πιο σημαντικός άξονας έχει να κάνει με την «επόμενη μέρα». Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Ηλιάδης θα ανακοινώσει ότι θα ζητήσει τον Ιανουάριο την άρση του απαγορευτικού στις μεταγραφές, διαπιστώνοντας ότι η «μη αδειοδότηση» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθιστά τον Άρη εξαιρετικά αδύναμο στο αγωνιστικό κομμάτι.

4. Αναμένεται να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να βγει άμεσα στον «αέρα», το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ σχετικά με τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ την τελευταία οκταετία.

5. Σημαντική αναφορά αναμένεται να κάνει και στο θέμα των Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα, δυο επιλογές, οι οποίες εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν άστοχες.

6. Αναφορά θα γίνει και στις σχέσεις του με την Κοινωνία Μελών, αλλά και τον Ερασιτέχνη Άρη.

To Top