ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιες μεταγραφές περιλαμβάνει το αρχικό πλάνο του Άρη…

Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας κινητοποιούνται όλο και πιο ενεργά πλέον για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθορίζουν τις πρώτες τους κινήσεις, όμως περιμένουν και τις τελικές εισηγήσεις του Μίχαελ Ένινγκ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι δύο άνδρες του ποδοσφαιρικού Άρη συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και στάθηκαν στην συζήτησή τους κυρίως στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο οποίες θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο αφού πρώτα οριστικοποιηθεί ποιοι παίκτες θα αποδεσμευθούν από το ρόστερ του Άρη, με τον Μίχαελ Ένινγκ να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του και να είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των παικτών που δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Άρη και έπειτα οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» θα προχωρήσουν στο πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν και σε ποιες θέσεις.

Το αρχικό πλάνο για την ενίσχυση του Άρη έχει ήδη προχωρήσει, όμως θα εξελιχθεί στην πορεία, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Για παράδειγμα, θεωρείται βέβαιο πως ο Άρης θα μπει σε διαδικασία απόκτησης αμυντικού μέσου για να “θωρακίσει” ακόμα περισσότερο τη μεσαία του γραμμή, αλλά και παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Μιχάι Κόρχουτ, που έχει τραβήξει φέτος το… κουπί, δίχως ανάσες.

Ενίσχυση θα υπάρξει και στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς παρότι ο Κουέστα θα γυρίσει με το νέο έτος, θα χρειαστεί τον χρόνο του, ενώ από τους νεαρούς, Τσιλιγγίρη και Έμαν, αυτός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, είναι ο νεαρός Έλληνας γκολκίπερ. 

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης. Οι διαθέσιμες επιλογές και κυρίως όσες μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά ο Άρης δεν είναι πολλές. Επομένως είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης και μάλιστα να υπάρχει σιγουριά για τις δυνατότητές του. Ωστόσο, μία πρώτη αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται…

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν το ζητήσει ο Μίχαελ Ένινγκ ή αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται και υπάρξει χώρος για νέα προσθήκη…

 

 

To Top