Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά της μάνας των τριών παιδιών στην Πάτρα! (video)

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ασκείται από ώρα σε ώρα από την Εισαγγελία της Αθήνας, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία η 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από την χορήγηση τοξικής ουσίας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η δίωξη θα αφορά στη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την δίωξη θα ασκήσει ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προίσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η υπόθεση στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στην ανάκριση και ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη μητέρα που πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι

Σοκ προκαλεί το τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός βρέφους στα Πατήσια, καθώς η μητέρα φέρεται να το έριξε η ίδια στον ακάλυπτο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της νεαρής μητέρας που πέταξε το μόλις 5 ημερών μωρό της από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου.

Το νεογέννητο βρέφος βρέθηκε το πρωί νεκρό, σε ακάλυπτο της οδού Ζ. Παπαντωνίου,στα Πατήσια.

Πηγή: iefimerida.gr

To Top