ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιοι είναι οι Μακεδόνες Αξιού, ο πρώτος αντίπαλος του Άρη!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη ξεκινάει φέτος τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού στο «σπίτι» της, σ΄ ένα τοπικό ντέρμπι, όπου μοναδικός στόχος είναι το ξεκίνημα με το… δεξί.

Ποιοι, όμως, είναι οι Μακεδόνες Αξιού; Το PRESSARIS επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ της ομάδας, που θ΄ αντιμετωπίσουν τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη στις 22-23 Οκτωβίου.

Στο «τιμόνι» της ομάδας βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλικάρης, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τον Άρη, αρχικά ως παίκτης και αργότερα ως προπονητής των γυναικών στα τέλη της δεκαετίας του 2010.

Από εκεί και πέρα, οι νεοφώτιστες στα μεγάλα σαλόνια – επανήλθαν μετά από έναν χρόνο παρουσίας τους στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία – έκαναν το «μπαμ» με την απόκτηση της πασαδόρου της Εθνικής Αργεντινής (που σε λίγες ημέρες θ΄ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο), Κλαρίσα Σαγκάρντια.

Στο ρόστερ τους ανήκει, επίσης, και η Βραζιαλιάνα ακραία, Μαρλούτσι Τοάτζι, που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αποκτήθηκε και η Θεσσαλονικιά ακραία, Κλαίρη Βέλλιου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη και παλαιότερα στον Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανανέωσε και όλος ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας, που συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε αυτή να εξασφαλίσει την άνοδο. Μεταξύ αυτών οι Γεωργία Τζαγκαράκη (λίμπερο), Μαρία Μυρίδου (λίμπερο), Ιωάννα Πολυνοπούλου (κεντρική), ενώ αντίθετα έφυγε η 23χρονη ακραία, Μαίρη Κόλλια, που μετακόμισε στον ΑΟ Λαμίας.

To Top