Ποιοι είναι οι τρεις (πρωταθλητές) “ρούκι” του Άρη, παίρνει σειρά ο Σουνάς

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε χθες και επίσημα την συμφωνία της με τρεις… “ρούκι”. Όπως έγινε γνωστό γνωστοποίησε ότι οι Αλέξανδρος Γιώρης, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Τάσος Καράδαης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ακολουθεί ο Δημήτρης Σουνάς.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, βασικά στελέχη της ομάδας Κ-20, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Superleague, βρέθηκαν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα τους επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Άρης.

Όσο για το ποιοι είναι οι… πρωταθλητές “ρούκι”;
Ο Αλέξανδρος Γιώρηςγεννήθηκε στις 13/1/1992, αρχηγός της ομάδας Κ-20, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης γεννήθηκε στις 25/10/1993, αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός και αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τον Πυρσό Γρεβενών. Την προηγούμενη σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Κ-20 με 10 γκολ.

Ο Τάσος Καράδαης γεννήθηκε στις 10/4/1993, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τον Αρη Πλατανιάς Δράμας.

Οι δυο πρώτοι τεθούν στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη. Ο Καράδαης θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Παναιγιάλειο.
Από σήμερα θα κληθούν να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και οι υπόλοιποι παίκτες που «ανέβηκαν» από την Κ20 στην πρώτη ομάδα χωρίς να αποκλείει κανείς το γεγονός να δοθούν κάποιοι όπως και ο Καράδαης ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.
Ο Δημήτρης Σουνάς αναμένεται να είναι ο επόμενος, να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο, κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Σουνάς, ο οποίος ξεχώρισε στη φετινή προετοιμασία σήμερα εκτός απροόπτου θα κληθεί να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.
To Top