Ποιοι οι πιθανοί «11» του Βαζάκα

Έχοντας αρκετές αξιόπιστες λύσεις στα χέρια του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας, θ΄ αποφασίσει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για την τελική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» στο μεθαυριανό ματς κυπέλλου με τον Άρη.

Πάντως, στη σημερινή προπόνηση ο έμπειρος προπονητής έκανε μια δοκιμή στα πλάνα του και, όπως φαίνεται, τρεις είναι οι θέσεις που του δημιουργούν ευχάριστο “πονοκέφαλο”.

Ο Θοδωρής Γκίτκος θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα βάλει ο Βαζάκας τον Καρρά, αριστερό τον Κατσιαρό και στο κέντρο της άμυνας ο ένας στόπερ θα είναι ο Αρβανίτης. Όσον αφορά τον παρτενέρ του, αυτός θα είναι ένας εκ των Κωστούλα-Μελίσση, με τον πρώτο να δείχνει επικρατέστερος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στα αμυντικά χαφ στο 4-2-3-1 θα είναι οι Ρόκας, Ολίσε, ενώ από τα επιθετικά χαφ σίγουρα δεξιά θα είναι ο Μπρέσκα, αριστερά πιθανόν ο Γιενκά, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Ακόστα και κεντρικός στη θέση του τραυματία Πόνσε ένας εκ των Κατσίκη-Καπετάνου. Τέλος, φορ θα ξεκινήσει ο Γκούρμα.

To Top