ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιοι προτείνονται για αθλητικοί εισαγγελείς

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Φιστόπουλος είναι οι δύο προτεινόμενοι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για τη θέση του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ (που έχει επικρατήσει να λέγεται «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας»). Για τη θέση του αναπληρωτή προτάθηκαν οι αντεισαγγελείς πρωτοδικών Γεώργιος Λαϊνης και Στέφανος – Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης. Η εκλογή τους θα γίνει στις 28/8 από τη ΓΣ της ΕΠΟ.

Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Σιμιτζόγλου χειρίστηκε την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρ. Ζωγράφος και των καταγγελιών που ακολούθησαν από τον Ευ. Μαρινάκη κατά του Δ. Μελισσανίδη, ασκώντας ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων.

Κατά την πρώτη του θητεία είχε χειριστεί μεταξύ άλλων την υπόθεση Μπέου – Δαλούκα ασκώντας ποινική δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά του νυν δημάρχου Βόλου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου είναι και μέλος της νομοπαρακσευαστικής επιτροπής που συνέστησε ο αρμόδιος για τον αθλητισμό υπουργός προκειμένου να επεξεργαστεί το νέο αθλητικό νόμο.

Το Soccerplus, κατόπιν σχετικών ερωτημάτων από Ενώσεις και έχοντας όλη τη σχετική αλληλογραφία,  δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα και τα ονόματα των προτεινόμενων τακτικών δικαστών για τα υπόλοιπα όργανα που προσδιορίζονται στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ της ΕΠΟ της 28/8 και θα προκύψουν κατόπιν εκλογής από τα μέλη της.

Για τα υπόλοιπα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου προτείνονται από το Πρωτοδικείο Αθηνών ως τακτικά μέλη οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Αθηνών  Βασίλειος Πορτοκάλης, Ιωάννα Κουκουράκη, Δημήτριος Σκουτέρης, Νικόλας Ζαγοριανός, Φώτιος Βλάχος, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος, Παναγιώτης Λεβενιώτης, Κωνσταντίνα Γεωργούλια και Ευδοκία Κουμούτσου.

Ως αναπληρωματικά μέλη προτείνονται οι Πρωτοδίκες Αλκιβάδης Φερεσίδης, Μαρίνα Μπόζνου, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ελένη Κηπουρού, Ευάγγελος  Χατζίκος, Γλυκερία – Λουίζα Ιωαννίδου, Σωτήριος Τσουβαλάς, Μιχαήλ Χαριάτης, Ολυμπία Γραμματικοπούλου, Παναγιώτης Γκιόκας, Θάλεια Κυριακίδη, Αικατερίνη Τσέλιου, Μαγδαληνή  Σακέτου, Στέλλα  Δραγατσίκη, Μαρία Σοφού, Βασιλική Καρακώστα, Χριστίνα Ρούτη, Ελένη Σφήκα, Σπυρίδων Καποδίστριας, Δημήτριος Νικητόπουλος, Μαρία Σκολαρίκη και  Αντώνιος – Ελευθέριος Βόμβας.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top