ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιοι σφυρίζουν στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα

Ο κ. Γκορτσίλας από την Ένωση Μακεδονίας είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών και του τέταρτου διαιτητή του σαββατιάτικου φιλικού αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) της ομάδας μας με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (10/09, 17:00).

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα του Ευόσμου ορίστηκε να σφυρίξει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την Ένωση Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Νατσιόπουλος και Νίκος Τσιότσιος (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Παύλος Αντωνίου (Μακεδονίας)”.

To Top