Ποιος έπεσε από τα σύννεφα; PRESSARIS 4 Μαΐου 2014: Η… περιφορά από πορτοφόλι σε πορτοφόλι – “Μιλάνε για Β΄ εθνική, κάνουν πράξεις για την… Γ΄ Εθνική”

Κανείς δεν πρέπει να έπεσε από τα σύννεφα με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης. Τουλάχιστον κανείς από τους αναγνώστες του PRESSARIS.

Στις 4 Μαΐου (του 2014, όχι του… 2015) το PRESSARIS ανέφερε μεταξύ άλλων σε βασικό άρθρο του: “Η… περιφορά από πορτοφόλι σε πορτοφόλι – Μιλάνε για Β΄ εθνική, κάνουν πράξεις για την… Γ΄ Εθνική”. Ήταν η εποχή που το… εμπόριο της ελπίδας και τα περί “ισχυρών ανδρών” χάιδευαν αυτιά, πάνω από τα άδεια ταμεία του συλλόγου και με τον κόσμο προδομένο για μια ακόμη φορά,, προσπαθούσαν να σκεπάσουν τη διοικητική γύμνια. Tότε που οι… χορηγοί έκαναν ουρά έξω από το Χαριλάου! Κοντή η… ουρά τελικά.

Δεν υπήρχαν μαντικές ικανότητες, παρά η ψυχρή καταγραφή των γεγονότων και της τακτικής που ακολουθούσαν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας.

Για την ιστορία (και επειδή τα γραπτά μένουν) ας θυμηθούμε τι αναφέρθηκε στις… 4 Μαΐου 2014:

Σήμερα μετά από πολλοστή καταγραφή της σκληρής πραγματικότητας και παρά τις επίσης δημόσιες τοποθετήσεις ότι «ο πρώτος στόχος είναι η Β” εθνική και όχι η Γ” κατηγορία», οι σκέψεις για συμμετοχή του Άρη στην ερασιτεχνική κατηγορία αρχίζουν να αυξάνονται.

Πολλοί μιλούν για το πρότυπο της ΑΕΚ, αλλά αγνοούν κάτι βασικό: στην ομάδα της Αθήνας υπάρχει η παρουσία ενός παράγοντα της οικονομικής εμβέλειας του Μελισσανίδη, την ώρα που στο Χαριλάου, οι «πενταροδεκάρες» τείνουν να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν όσων παραγόντων έχουν μπει στη διαδικασία να ασχοληθούν με την ομάδα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης (μια ανακύκλωση παραγόντων που ήταν τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι είτε της ποδοσφαιρικής ομάδας, είτε της πάλαι ποτέ Λέσχης) θα επιχειρήσει (για πολλοστή φορά πράγματι) να προσελκύσει τη συμμετοχή των παραγόντων που πέρασαν από τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, για να βάλουν «πλάτη» (το «πορτοφόλι» τους με άλλα λόγια…), ώστε να σωθεί ο σύλλογος.

Μια συνταγή που δοκιμάστηκε, αλλά ποτέ δεν έβγαλε «φαγητό» από την «κατσαρόλα», γιατί πολύ απλά συνταγή χωρίς υλικά δεν μπορεί να δημιουργήσει από μόνη της.

Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει τέτοια συμμετοχή που να εγγυάται την οικονομική βιωσιμότητα του Άρη, όσο μένουν στον αέρα θέματα όπως το σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα, ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν στην προσπάθεια κ.α.

Θα γίνει πάλι η γνωστή «περιφορά» από γραφείο σε γραφείο, από πόρτα σε πόρτα, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι λύση «μακράς πνοής» δύσκολα θα υπάρξει.

Πάνω σε αυτό το (γνωστό πια) τεντωμένο σχοινί, η λύσης της Γ” εθνικής, δείχνει να αρχίζει να ωριμάζει στο μυαλό όλων. Για να ασχοληθούν λοιπόν κάποιοι, όπως φαίνεται με το πάλαι ποτέ «μαγαζί γωνία» που λέγεται Άρης, προτιμούν να πιάσει πρώτα πάτο”!

Τα παραπάνω είναι αρκετά σήμερα σχεδόν 4 μήνες μετά για να περιγράψουν την τραγωδία του Άρη!

Δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή… Ο καθένας από την οικογένεια του Άρη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε όλο το άρθρο της 4ης Μαΐου…

To Top