ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος είναι ο “κιτρινόμαυρος” Γιαννάκης, υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΟΠΕ, που είναι προγραμματισμένες αύριο, έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Άρη να έχει τον δικό του εκπρόσωπο σε αυτές, που ακούει στο όνομα Γιάννης Γιαννάκης και είναι ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Σήμερα έγινε η παρουσίαση των βιογραφικών των υποψηφίων, που συμμετέχουν στο συνδυασμό του Αχιλλέ Μαυρομάτη και παρακάτω παρατίθονται πληροφορίες για τον “κιτρινόμαυρο” υποψήφιο.

“Απόφοιτος ιδιωτικής δημοσιογραφικής σχολής. Τεχνικός διευθυντής – μάνατζερ, στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης από το 2013 έως σήμερα. Μάνατζερ αθλητών βόλεϊ.

Δούλεψε στις εφημερίδες: Σπόρ του Βορρά, Αθλητική Μακεδονίας –Θράκης, Center For και στο περιοδικό Shoot

Παραγωγός και παρουσιαστής για έξι χρόνια της εκπομπής «Ώρα για βόλεϊ» στον τηλεοπτικό σταθμό Europe1. Διευθυντής της Πανελλήνιας εφημερίδας  αποκλειστικά με το βόλεϊ, Volleytime.

Εργάστηκε στο  www.Volleynews.gr και στο www.beachvolleynews.gr

Συνεργάτης του Star Κεντρικής Ελλάδος στους εκτός έδρας αγώνες βόλεϊ του ΓΣ Λαμίας. Τεχνικός διευθυντής – μάνατζερ του Ανατόλια Θεσσαλονίκης Διοργανωτής των τουρνουά σάλας Star Volley (Πανελλήνιο ρεκόρ προσέλευσης συμμετοχών). Διοργανωτής  τουρνουά beach volley”.

To Top