Ποιος είναι ο νέος χορηγός του Άρη (video)

Η ΠΑΕ Άρης καλωσόρισε τον νέο της χορηγό, Organo Gold, ο οποίος θα δώσει το όνομά του και στη Θύρα 2. Ποια είναι όμως η νέα εταιρία που θα διαφημιστεί στους κίτρινους;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο σάιτ της (ελληνική έκδοση) η εταιρία:

«Καλώς ήρθατε στο παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα που ξεκινάει με τον καφέ Organo Gold. Από τη γη στο ποτήρι. Είμαστε μία εταιρία που εργάζεται με σκοπό να βελτιώσει την υγεία των ανθρώπων, τον πλούτο και να επιφέρει μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή των ανθρώπων χάρις στην τεράστια δύναμη του γανοδέρματος. Ένα αρχαίο κινέζικο βότανο το ποίο χρησιμοποιείται περισσότερο από 4.000 χρόνια για τη βελτίωση της ευεξίας».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Αναμιγνύοντας εκλεκτό καφέ και μία συνεχώς επεκτεινόμενη προϊοντική γραμμή με την επίδραση του βοτάνου Ganoderma Lucidum, η Organo Gold έχει αναπτύξει επιστημονικά μία υγιεινή εναλλακτική του κανονικού καφέ η οποία εκτός από το ότι έχει καλύτερη γεύση, συμβάλει στη βελτίωση της ανθρώπινης ευεξίας. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, ξεκινάει ο δικός σας ρόλος.

Η Organo Gold έχει αναλάβει την αποστολή να διαδώσει τη γνώση της ευεργετικότητας του γανοδέρματος στις τέσσερις γωνίες του κόσμου και προκειμένου να το πετύχει συνεργάζεται με χιλιάδες ανθρώπους».

To Top