Ποιος είναι ο Τίκας που σφυρίζει στο Άρης-Πανσερραϊκός – Η αλλαγή συνδέσμου και οι κόντρες Γκαγκάτση-Σαρρή

Η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό διαιτητή από μεγαλύτερη κατηγορία στο πιο σπουδαίο παιχνίδι όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά του 1ου ομίλου μέχρι σήμερα, αυτό του Άρη με τον Πανσερραϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ορίστηκε ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Δημήτρης Βαφειάδης και ο Αντώνης Διπλάρης επίσης από την Καρδίτσα. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Λιόλιος από την Λάρισα.

Ο Τριαντάφυλλος Τίκας (γγενήθηκε το 1981 στο Αρτεσιανό Καρδίτσας) μαζί με τον επίσης διαιτητή αδελφό του Δημήτρη είχαν αποχωρήσει πριν δυο χρόνια από σύνδεσμο διαιτητών Καρδίτσας και αποφάσισαν να μετακινηθούν, όπως και άλλοι ρέφερι (αλλά και παρατηρητές διαιτησίας) σε άλλους συνδέσμους εξ αιτίας εσωτερικών προβλημάτων, που υπήρχαν μεταξύ του τοπικού ΣΔΠ και της οικείας ΕΠΣ, στον σύνδεσμο Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε το evrytaniasport: “η ΕΠΣ Καρδίτσας στις εκλογές της ΕΠΟ είχε στηρίξει τον Βασίλη Γκαγκάτση και όχι τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Γιώργο Σαρρή, με αποτέλεσμα οι διαιτητές της να μην συμπεριλαμβάνονται στους ορισμούς αγώνων από την ΚΕΔ/ΕΠΟ”.

Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρονται ακόμη τα εξής: “Ο 32χρονος ρέφερι, Άκης Τίκας όπως αποκαλύπτουν τα Ευρυτανικά Νέα επιστρέφει στην ΕΠΣ Καρδίτσας, από όπου αποχώρησε προ διετίας λόγω κόντρας της γειτονικής Ένωσης με την ΕΠΟ από την περίοδο των εκλογών.

Όμως, τού ζητήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα να στηρίξει τα μπαράζ του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ας αποχωρήσει. Ο Τίκας ποντάρει σε καλές εμφανίσεις στα μπαράζ, ώστε να χτυπήσει την πόρτα της Σούπερ λίγκας”.

To Top