Ποιος είναι ο Τζερόμ Κόλεμαν

Ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι μια επιλογή ανάγκης και όχι προτίμησης για τον Άρη. Είναι παίκτης που υπό άλλες συνθήκες δεν θα ερχόταν στους κίτρινους, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει άλλη λύση, επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Προφανώς και ο Κόλεμαν που θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη, θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Χαντ, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει. Προφανώς και ο Χαντ δεν μπορεί να παίξει, όχι γιατί δεν είναι ικανός, αλλά γιατί είναι τραυματίας.

Ο Κόλεμαν έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 14 παιχνίδια, 10 με τον Ηρακλή όπου είχε 10,4 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο την περίοδο 2010-11 και 4 αγώνες με το Ρέθυμνο πέρσι, όπου είχε 6 πόντους μέσο όρο. Είναι καθαρά παίκτης που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα, από την στιγμή που υπάρχουν ήδη οι Πάσαλιτς, Βεργίνης, Καραποστόλου, Μποχωρίδης.

Η ευρωπαϊκή του εμπειρία περιορίζεται στα πρωταθλήματα Ρουμανίας (Στεάουα Τουράμπο), Ουγγαρίας (Σόλνοκ) και Ουκρανίας (Οντέσα, Μικολάϊφ), ενώ έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Ράτγκερς έχοντας 16 πόντους μέσο όρο.



To Top