ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος είναι ο Τσιφωντίδης, ο νέος εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ Άρης (photo)

“Από τους παλιούς παράγοντες του ΑΣ Άρης, με πολλές ώρες αφιερωμένες στον ερασιτέχνη, από τους αφανείς με μεγάλη προσφορά και πράξεις”. Με αυτά τα λόγια μας περιέγραψε στο PRESSARIS παλιός παράγοντας του ερασιτέχνη το προφίλ του Φώτη Τσιφωντίδη, του νέου εκπροσώπου στην ΠΑΕ Άρης.

Ο Τσιφωντίδης είναι πολιτικός μηχανικός, από τους πιο παλιούς συμβούλους του ΑΣ, έχει δώσει παρών σε δύσκολες εποχές, όταν ο σύλλογος προσπάθησε να ξεκολλήσει το τμήμα μπάσκετ από τα μεγάλα χρέη, περνώντας στο καθεστώς της εκκαθάρισης, ενώ είχε έντονη δράση και παρουσία στα τεκταινόμενα του ερασιτέχνη, χωρίς να θεωρείται από τους προβεβλημένους παράγοντες.

Ήταν μέλος του Δ.Σ στην πρώτη ΚΑΕ, αυτή που εκκαθαρίστηκε. Μέλος των ΔΣ του  ΑΣ από το 2000, πιο παλιός σύμβουλος, από τους εν ενεργεία, μαζί με Βασίλη Μπάμπη και Γιώργο Ανδρεάδη.

Θεωρείται άριστος γνώστης των οικονομικών και ειδικά των σχέσεων με την ΠΑΕ από την εποχή ακόμη που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς (!) στον Άρη μέχρι και σήμερα και δεν είναι τυχαίο ότι πέρα από το πόστο του εφόρου στο τμήμα καλαθόσφαιρας με αμαξίδιο, είναι υπεύθυνος οικονομικών του ΑΣ.

Από σήμερα θα είναι τα “μάτια” του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ σε ένα ζωτικής σημασίας πόστο.

To Top