Ποιος είναι ο MVP του φετινού Άρη; Η ψηφοφορία συνεχίζεται!

Ο Άρης έχει καλύψει 8 από τις 30 «στροφές» του φετινού πρωταθλήματος και ήδη οι φίλαθλοι κάνουν τον πρώτο τους απολογισμό για τους διακριθέντες της ομάδας. Η ψηφοφορία του PRESSARIS, με ερώτημα ποιος είναι μέχρι στιγμής ο καλύτερος παίκτης, βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Μάρκο Βελλίδη να σαρώνει στα… πρώτα εκλογικά τμήματα!

Η δημοσκόπηση του PRESSARIS θέτει το εξής ερώτημα: «Ποιος πιστεύετε ότι είναι, μέχρι στιγμής, ο καλύτερος παίκτης του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα;». Το αν αυτός είναι Έλληνας ή ξένος, έμπειρος ή νεαρός, παλιός ή νεοφερμένος, θα το κρίνετε εσείς…

Οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να καταθέσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν (στο ειδικό πεδίο της δημοσκόπησης, χαμηλά στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας), έχοντας να επιλέξουν μεταξύ επτά ονομάτων.

Τα έως τώρα αποτελέσματα, βάσει της ψήφου περισσότερων από 160 φιλάθλων, δείχνουν συντριπτική υπεροχή του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος συγκεντρώνει το εντυπωσιακό 72% των προτιμήσεων!

Ακολουθούν, με ποσοστό 10% ο καθένας, ο Χαβιέρ Ουμπίντες και ο Ρίκι Φατί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολύ πιο πίσω: Ο Χουάν Κάρλος Τόχα παίρνει 4%, ο Γιάννης Γιαννιώτας 2% έπειτα από μόλις δύο συμμετοχές, ενώ ο Μίσελ Γκαρμπίνι έχει 1%.

Το υπόλοιπο 1% μοιράζονται από κοινού ο Χαλίφα Σανκαρέ και ο… «Άλλος», επιλογή που αντιστοιχεί στους παίκτες που δεν έχουμε αναφέρει ονομαστικά ως υποψήφιους για τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου.

Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή, για να αναδείξετε τον MVP του φετινού Άρη!

To Top