Ποιος είναι «πίσω» από τον Κουλουχέρη; «Ας μας κυνηγάνε στη Θεσσαλονίκη» διεμήνυσε στον Άρη!

O Θέμης Κουλουχέρης εμμένει στην άμεση καταβολή των 90.000 ευρώ που του οφείλονται από τις τρεις τελευταίες δόσεις του διακανονισμού. Και το ερώτημα το δικό μας παραμένει: το κάνει για τα χρήματά του ή για να διαλύσει για άγνωστους λόγους με μένος τον Άρη;

Όπως έγινε γνωστό μετά από νέα επικοινωνία είχε τη Δευτέρα ο Αντώνης Ζαμπέτας με τον Θέμη Κουλουχέρη, το αποτέλεσμα ήταν και πάλι αρνητικό! O Άρης από τη στιγμή που έχει αποδεδειγμένα αδυναμία – μετά την επιζήμια οικονομική πολιτική και τα τεράστια λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια- να καταβάλει όλο το ποσό, ζήτησε μια πιο ελαστική τακτοποίηση των οφειλών του.

Ο αμυντικός του Πανιωνίου κράτησε αμετακίνητη αρνητική στάση και δείχνει ανένδοτος και σκληρός διαπραγματευτής. Μάλιστα φέρεται να είπε στον παράγοντα του Άρη ότι: «Ας μας κυνηγάνε στη Θεσσαλονίκη» απαιτώντας άμεσα τις τρεις δόσεις δηλαδή τις 90.000 ευρώ και δεν συμβιβάζεται να πάρει τώρα ένα χαμηλότερο ποσό και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου.

Η πλέον κρίσιμη μέρα για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι η αυριανή μια και θα εκδικαστεί το αίτημα του παίκτη για αφαίρεση βαθμών από τον Άρη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κουλουχέρης μπορεί να κερδίσει μερικές χιλιάδες ευρώ. Το όνομά του και η γενικότερη υπόστασή του στο χώρο του ποδοσφαίρου σκιάζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Εκτός κι αν κινείται από λόγους άγνωστους και κατευθύνεται από άλλα άτομα επίσης άγνωστα σε εμάς και το ευρύ κοινό…

To Top