Ποιος είπε ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου; Η ΕΠΟ θα… τρέχει στα δικαστήρια όποιον τη… δυσφημεί για τη διαιτησία και το έργο της!

Την απόφαση να αναζητήσει δικηγορικό γραφείο στο οποίο θα απευθυνθεί ώστε να έχει νομική κάλυψη πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ της ΕΠΟ, κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 21/12 κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου της Γιώργου Σαρρή.

Ο κ. Σαρρής έκανε λόγο για δημοσιεύματα και δηλώσεις που στρέφονται κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας και τα οποία έχουν πληθύνει τον τελευταίο καιρό δημιουργώντας, όπως υποστήριξε, μια στρεβλή εικόνα στους φιλάθλους για την ομοσπονδία. Aυτό αναφέρει το soccerplus υπογραμμίζοντας ακόμη ότι:

“Με βάση την παραπάνω διαπίστωση εισηγήθηκε το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ να συλλέγει τα δημοσιεύματα που θεωρεί ότι δυσφημούν την ομοσπονδία και τα όργανά της και να τα αποστέλλει σε δικηγορικό γραφείο το οποίο εφόσον κρίνει ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις να κινείται δικαστικά εναντίον των συντακτών των δημοσιευμάτων προασπίζοντας (sic) τα συμφέροντα της ομοσπονδίας.

Επίσης έγινε εκ νέου λόγος για τη συνεργασία με διαφημιστική εταιρεία ώστε να προβάλλεται το έργο της ΕΠΟ και να βελτιωθεί το προφίλ της στην φίλαθλη κοινή γνώμη”.

Όποιος είπε ότι το τέλος του κόσμου δεν ήρθε, μάλλον έχασε επεισόδια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία στην Ελληνική Ομοσπονδία και θα αποφευχθεί ένα ιστορικό λάθος που θα μας γυρίσει όλους… αιώνες πίσω!

Θα περιμέναμε από την ΕΠΟ να κάνει προσπάθεια για να διορθώσει τη διαιτησία και το έργο της και όχι να… κυνηγάει μάγισσες και “κακές κριτικές”! Έλεος!

To Top