Ποιος κορωνοϊός; Mε 25.000 οπαδούς το Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας, εκτός αποστολή ο Ματέο! (videos)

Tη στιγμή που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, λόγω κορωνοϊού, οι αγώνες άρχισαν ξανά χωρίς την παρουσία θεατών, η εικόνα στο κλασικό ντέρμπι του Βελιγραδίου ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα παραπέμπει στο παρελθόν!

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παρτίζαν για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Σερβίας, συγκέντρωσε σχεδόν 25.000 οπαδούς στις εξέδρες, όπου υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Φυσικά όπως σε κάθε μεταξύ τους ματς υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση καθώς πρόκειται για το σέρβικο clasico.

Τελικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό πήρε η Παρτίζαν που επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Ισραηλινού πρώην άσου του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος σκόραρε στο 58′ βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ματέο Γκαρσία ήταν εκτός αποστολής.

Στο γήπεδο, ανάμεσα στους θεατές, βρέθηκε και ο Ιταλός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι, προπονητής της μπασκετικής Παρτίζαν μαζί με τους παίκτες του και πόσταρε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στα social media.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βοϊβοντίνα νίκησε 1-0 στην έδρα της Τσουκαρίτσκι και προκρίθηκε στον τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

1:0! @partizanbelgrade vodi protiv @crvenazvezdafk Foto: B92.net

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B92.net/sport (@b92_sport) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Već je “vrelo” na jugu Humske 1 Stigli su ljubimci “grobara” iz @partizanbc @partizanbelgrade – @crvenazvezdafk Polufinale Kupa Srbije TV B92 od 20h LIVE BLOG b92.net/sport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B92.net/sport (@b92_sport) στις

To Top