Ποιος μιλάει; Ο Μπατάκης; Ο προπονητής με τα… σύνδρομα κατά του Άρη, που έκοψε την μπάλα από τον Χατζηπαναγή!

Στην επικαιρότητα βρέθηκε ο πάλαι ποτέ προπονητής και γρανάζι της ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, Τέλης Μπατάκης με αφορμή το θέμα του Κάμπος. 

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που πέρασε στην ιστορία κυρίως για τρία πράγματα: τις ατέρμονες θεωρίες του για το ποδόσφαιρο, τα… σύνδρομα κατά του Άρη (έχει εκφραστεί κατά συρροήν σε βάρος του κιτρινόμαυρου συλλόγου), αλλά και το ότι ανάγκασε εμμέσως πλην σαφώς να “κόψει” την μπάλα ο Βασίλης Χατζηπαναγής. 

Όπως θυμούνται οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου, σε αγώνα του ΟΥΕΦΑ, με τη Βαλένθια, σήκωσε για προθέρμανση τον Χατζηπαναγή, αλλά δεν τον έβαλε ποτέ, προκαλώντας τεράστιο ηθικό θέμα τότε στην ομάδα του Ηρακλή και στον ίδιο τον παίκτη. Θεωρήθηκε εκείνη η ενέργεια η “αρχή του τέλους” για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας και της Ευρώπης, που τον οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση.

Αυτός λοιπόν ο Έλληνας προπονητής, δήλωσε ότι θα καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ τον Κάμπος για να του πάρουν το δίπλωμα, εάν δηλωθεί με άλλη ιδιότητα από τον Άρη. Φυσικά δεν έδειξε ανάλογη ευαισθησία σε αρκετά παραδείγματα άλλων προπονητών που ασκούν παράλληλες διοικητικές ή άλλες δραστηριότητες σε έναν σύλλογο!

Ακόμη και ο ίδιος όντας προπονητής είχε και άλλα πόστα κατά καιρούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε συλλόγους, όπως π.χ. γενικός διευθυντής! Άραγε διατηρεί το δίπλωμά του (εκτός αν του το πήραν όταν είχε απορρίψει ως… άχρηστο τον Πάντελιτς);

To Top