ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιος «παίζει» δυνατά για αντικαταστάτης του Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ

Η δικαστική εμπλοκή του Γιώργου Γκιρτζίκη στο σκάνδαλο της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ είναι πολύ πιθανό να φέρει ανακατατάξεις όσον αφορά την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Τόσο ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και αρκετοί εκ των προκατόχων του αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να τους επιβληθούν περιορισμοί σχετικά με την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο μετά την απολογία τους, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, στην Ομοσπονδία θα πρέπει να προβούν στην αντικατάσταση του Γιώργου Γκιρτζίκη από την θέση του προέδρου με τις διαβουλεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου αν χρειαστεί να υπάρχει έτοιμη η διάδοχη κατάσταση.

Όσο για τον… εκλεκτό που εμφανίζεται να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει; Σύμφωνα με τη «Live Sport», πρόκειται για τον Γιώργο Βούρβαχη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων άλλωστε είναι από τους παράγοντες που δεν έχουν ανάμιξη σε κανένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, όμως το ακόμα σημαντικότερο προσόν του φαίνεται πως είναι ότι μιλάει και με τα δύο μέτωπα που έχουν διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Top