ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος… φοβάται το 50-50 και τον κόσμο; Άρης και Καρυπίδης έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην… εκτεθειμένη ΕΠΟ για τον τελικό!

Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό του κυπέλλου, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Το ερώτημα ένα και σαφές! Ποιος… φοβάται το 50-50 και τον κόσμο;

Το χρονικό της χθεσινής ημέρας καταγράφει τι έγινε:

Άρης και Καρυπίδης έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για τον τελικό!

Αναλυτικά το χρονικό:

1. Η ΕΠΟ αρνείται να βάλει 70.000 ευρώ για να γίνει τελικός με κόσμο!  Η ΕΠΟ, έχει στείλει επιστολές τόσο στην ΠΑΕ Άρης, όσο και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω των οποίων ουσιαστικά τους ρωτά αν δέχονται να παίξουν σε άλλη έδρα τον τελικό. Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είχαν νωρίτερα ενημέρωση από τον Αχιλλέα Μπέο σχετικά με την τοποθέτηση των καμερών και των τουρνικέ στο Πανθεσσαλικό με τον Δήμαρχο Βόλου να ενημερώνει για το κόστος των εργασιών.

Συγκεκριμένα χρειάζονται 260.000 ευρώ για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό στις 18 Μαΐου και ζητάει τα 70.000 από αυτά να τα βάλει η ΕΠΟ . Η Ομοσπονδία παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες δια στόματος του Τάκη Μπαλτάκου ανέφερε ότι θα στηρίξει οικονομικά,  απάντησε εν τέλει αρνητικά. Άρα ουσιαστικά μέσω των επιστολών που έχουν αποσταλεί από την ΕΠΟ ζητάνε από τις ομάδες να δεχτούν είτε άλλη έδρα, είτε το Πανθεσσαλικό αλλά χωρίς κόσμο. Μάλιστα η Ομοσπονδία περιμένει τις απαντήσεις των δύο ΠΑΕ μέχρι τη Δευτέρα.

2. Η στάση του Άρη: Ο Θόδωρος Καρυπιδης είναι ανένδοτος και επιμένει να γίνει ο τελικός όπως ορίζει η προκήρυξη δηλαδή στο Πανθεσσαλικό με κόσμο.

Όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ: “Αν δεν μπορούν να το έχουν έτοιμο όπως όφειλαν να το έχουν από καιρό τότε και πάλι Βόλο χωρίς κόσμο . ΟΑΚΑ όχι . Βόλος μόνο . Αυτό λέει η προκήρυξη αυτό επιβάλει η ισονομία”

3. Η ΕΠΟ πέταξε το μπαλάκι στις ομάδες αναφορικά με την έδρα του τελικού με τον Άρη δια στόματος να επιμένει για τελικό στον Βόλο όπως ορίζεται από την προκήρυξη. Στο περιθώριο των διαβουλεύσεων ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο Χαριλάου όπως είχαν ζητήσει και οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού όμως οι ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας ήταν αρνητικοί καθώς ο Φατίχ Τεριμ δε συζητάει καν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

4.  Το ελάχιστο πόσο: Όπως είναι γνωστό για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κόσμο στον τελικό απαιτούνται κάποιες εργασίες με τον δήμαρχο Βόλου να ζητάει από την ΕΠΟ να του καλύψει μικρό μέρος του κόστους καταβάλλοντας 70.000 ευρώ. Η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ισχυρός άνδρας του Άρη δεν άφησε αναπάντητο ούτε αυτό το ζήτημα και με δήλωση του νωρίτερα ανέφερε πως θα καταβάλει ο ίδιος το ποσό των 70.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, εάν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο.

5. Η ΠΡΟΤΑΣΗ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΛ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Όπως είναι γνωστό για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κόσμο στον τελικό απαιτούνται κάποιες εργασίες με τον δήμαρχο Βόλου να ζητάει από την ΕΠΟ να του καλύψει… Όπως είναι γνωστό για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κόσμο στον τελικό απαιτούνται κάποιες εργασίες με τον δήμαρχο Βόλου να ζητάει από την ΕΠΟ να του καλύψει μικρο μέρος του κόστους καταβάλλοντας 70.000 ευρώ. Η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά.

Στο περιθώριο των διαβουλεύσεων ο Θόδωρος Καρυπίδης συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο Χαριλάου όπως είχαν ζητήσει και οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού όμως οι ιθύνοντες της αθηναϊκής ομάδας ήταν αρνητικοί καθώς ο Φατίχ Τεριμ δε συζητάει καν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις όλων…

 

To Top