ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποιους κάλεσε ο Σκίμπε ενόψει των Προκριματικών του Μουντιάλ

Ετοιμάζεται για τη νέα της πρόκληση… Λίγες μέρες έμειναν για να ξεκινήσουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και ο Μίκαελ Σκίμπε έβγαλε την πρώτη του αποστολή.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Αρχικά η Εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν την 1η Σεπτεμβρίου και πέντε μέρες μετά θα δώσει το παρθενικό της επίσημο ματς επί εποχής Γερμανού τεχνικού κόντρα στο Γιβραλτάρ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Εκπλήξεις δεν υπάρχουν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες. Πέτσος και Οικονόμου διατήρησαν τις θέσεις τους, όπως και οι Γιαννιώτας, Βέλλιος και Μπακασέτας, ενώ κανονικά συμπεριλαμβάνονται οι Μανιάτης και Τζιόλης παρόλο που δεν υπολογίζονται από τους συλλόγους τους. Δεν κλήθηκε ο Αραβίδης.

Αναλυτικά: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Τέλος, η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29 Αυγούστου από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 7 του ίδιου μήνα.

To Top