ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιους πρότεινε για το δ.σ. ο Δεσύπρης και η έκκληση για ενότητα από Κλεώπα

Κατέθεσε όπως αναμενόταν πρόταση για τον ΑΣ Άρης ο Τάσος Δεσύπρης, με ένα σχήμα όπου υπάρχουν αρκετοί γνωστοί παράγοντες των κίτρινων, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Δεσύπρης πρότεινε μια διοίκηση στην οποία θα συμμετέχουν οι: Αναστασιάδης, Ζορπίδης, Κάρλας, Ναούμ, Κριτσίμης, Κουσουνάδης, Ντόντος, Μερτζιανίδης, Σαμολαδάς, Γεωργιάδης, Παπανικολής, Σιδηροηλίας, Κουσουνάδης, Παππάς, Ρόζος, Βουτσάς.

Όταν τέθηκε θέμα κοινής παρουσίας τόνισε από την πλευρά του: «Τον τελευταίο καιρό είπα να αναλάβω αυτή την πρωτοβουλία. Δεν μπορώ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους να περάσω τις σκέψεις μου γιατί έτσι έδειξε η ιστορία. Η απόφαση όλων είναι να συνεχίσει το παρών διοικητικό συμβούλιο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Προφανώς και θα παραμείνουμε ενεργοί. Ευχόμαστε προσωπικά καλή επιτυχία στο συμβούλιο που θα πάει στο Ειρηνοδικείο».

Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του Λάκη Κλεώπα, ο οποίος συγκινημένος από το βήμα, έστειλε το μήνυμα του: «Είναι ντροπή για τον Αρη να χωρίζεται σε παρατάξεις. Σας παρακαλώ και σας εκλιπαρώ να βρούμε όλοι μαζί μια λύση», εννοώντας μια ενωτική λίστα που θα πάει στο Ειρηνοδικείο.

To Top