Ποιους 21 πήρε ο Πανσερραϊκός ενόψει Άρη

Μετά την ισοπαλία στην Πάτρα -στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη- κόντρα στη δεύτερη της κατάταξης Παναχαϊκή, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται το Σάββατο 10/2 (15:00, ΕΡΤ3) και τον πρωτοπόρο Αρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Καστοριανός κόουτς επέλεξε 21 παίκτες αυτή τη φορά για την αποστολή, αλλά δεν συμπεριέλαβε τον Τιμόθεο Τσελεπίδη που ήταν βασικός στο προηγούμενο παιχνίδι.

Να διευκρινιστεί εδώ ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ο μοναδικός τραυματίας είναι ο Ντούσαν Στέβιτς που ακολουθεί αποθεραπεία.

Από κει και πέρα εκτός αποστολής έμειναν ξανά οι Ρίστιτς, Αντμαν και Γιαξής. Αντίθετα επιστρέφουν οι Γκούρτσας (εξέτισε) και Βοσκόπουλος (ανέβασε ρυθμούς), ενώ συμπεριλήφθηκαν αυτή τη φορά οι νεοαποκτηθέντες Ορφανίδης και Ρούντοβιτς.

Αναλυτικά οι 21 που επέλεξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης: Πολίτης, Πόρης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Βοσκόπουλος, Ρούντοβιτς, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ενομό, Γκούρτσας και Δούμτσιος.

 

To Top