Ποκετίνο: «Πολλές φορές δεν κοιμάμαι τα βράδια»

Για τα δύσκολα βράδια τα οποία και περνάει στο Παρίσι αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Δηλώσεις ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την Μπορντό έκανε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίσιο Ποκετίνο. Σε αυτές ο προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία συλλογικής και ατομικής δημιουργίας. Υπάρχουν προτεραιότητες όπως η ατομική βελτίωση, η κατανόηση 33 παικτών. Για να λειτουργήσει μια ομάδα, χρειάζεται μια δομή με γερές βάσεις.

Από εκεί μπορούμε να αναπτύξουμε κάτι βιώσιμο. Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα η ομάδα να κερδίζει κάθε παιχνίδι με 5-0, να έχει 75% κατοχή, να έχει την ενέργεια να πιέσει τον αντίπαλο, αυτό θα ήταν το ιδανικό. Είμαστε όμως σε μια μακρά διαδικασία και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελισσόμαστε. Πολλές φορές, δεν κοιμάμαι τα βράδια σκεπτόμενος όλα αυτά».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Αργεντινός κόουτς μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς λόγω τραυματισμού. «Είμαι ένας προπονητής που είμαι πάντα ικανοποιημένος, όταν υπάρχει η προσπάθεια, η δέσμευση, η θέληση. Μετά, έχουμε αυτή την απαίτηση να τα πηγαίνουμε πάντα καλύτερα. Ένας παίκτης που σημειώνει τρία γκολ θα κληθεί να σκοράρει τέσσερα, ένας τερματοφύλακας που έχει αποκρούει ένα πέναλτι θα κληθεί να σταματήσει δύο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

To Top