Πολατιάν: «Νιώθω ήδη μέλος του Άρη»

Από την Τρίτη έχει επέλθει η οριστική συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Λάζαρο Πολατιάν και απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας. Ο πρώην διαιτητής ομολόγησε στο στενό του περιβάλλον ότι νιώθει ήδη μέλος του Άρη.

Οι λεπτομέρειες που απέμεναν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Λάζαρο Πολατιάν διευθετήθηκαν χθες σε νέα συνάντηση των δυο πλευρών.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας βρέθηκε και χθες το μεσημέρι στην Αλκμήνης και συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους των κίτρινων. Παρά τα αρχικά εμπόδια που προέκυψαν (κυρίως διαφωνία στον χρόνο συνεργασίας και στο οικονομικό επίπεδο), οι διαφορές αμβλύνθηκαν και τελικά επήλθε οριστική συμφωνία. «Πρέπει να θεωρείται πια μέλος της ΠΑΕ Άρης» έλεγαν χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης.

Ο ίδιος ο Πολατιάν από την πλευρά του μιλώντας στο στενό του περιβάλλον ομολογούσε ότι: «Νιώθω ήδη μέλος του Άρη. Απομένουν τα τυπικά για να πιάσω και επίσημα δουλειά. Είχα και έχω φίλους στον Άρη και έχουμε ένα και μοναδικό στόχο να βοηθήσουμε την ομάδα να ξεπεράσει τις περιπέτειες και να βρει τον δρόμο της».

To Top