Πολλά γκολ στον περίγυρο‏

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Τα μεγάλα πρωταθλήματα βρίσκονται καθοδόν προς το τέλος τους, και οι ομάδες που έχουν ακόμη στόχους, δίνουν τις τελευταίες τους μάχες για την επίτευξη τους. Μετά το τέλος της αγωνιστικής αυτής πολλά θα έχουν ξεκαθαρίσει, και τα νέα για άλλους θα είναι ευχάριστα και για άλλους το αντίθετο!

Το ταξίδι μας ωστόσο θα το αρχίσουμε από το ιστορικό Γουέμπλεϊ και τον τελικό του κυπελλου Αγγλίας.

 Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Γουιγκαν, που έφτασε για πρώτη φορά τόσο ψηλά στον συγκεκριμένο θεσμό! Οι “πολίτες” εξασφάλισαν και μαθηματικά την δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, και πλέον απομένει να κλείσουν θετικά την χρονιά με έναν τίτλο. Ο Μαντσίνι ξεκούρασε πολλούς ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι της Τέταρτης κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, όπου θα παρατάξει απόψε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για επίτευξη της νίκης.

                Στην αντίπερα η Γουίγκαν βρίσκεται με το ένα πόδι στον υποβιβασμό, και μόνο με θαύμα πλέον θα αποφύγουν το μοιραίο. Το κύπελλο προέκυψε καταλάθος, με τις αλλαγές να οδηγούν τα “Γάλατα” στην πιο σπουδαία στιγμή της ιστορίας τους. Ο άσσος προσφέρεται σε αστείες αποδόσεις, και κρατάμε τα πολλά γκολ που συνήθως συμβαίνει βάση της ιστορίας των δύο αυτών ομάδων.

                Στο “Ινονού” της πόλης η Μπεσίκτας παίζει το τελευταίο της χαρτί για την δεύτερη θέση απέναντι στην Γκεντζλερμπιρλιγκι. Απέχει μόλις 3 βαθμούς από την δεύτερη Φενερμπαχτσέ και τέτοιες αναμετρήσεις πρέπει να τις κερδίζει από τα αποδυτήρια! Και πόσο μάλλον όταν οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από οποιοδήποτε στόχο. Άσσος με το καλημέρα λοιπόν παρόλο τις απουσίες που ύπαρχος  εκατέρωθεν!

                Στο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες, η Σαν Λορέντζο υποδέχεται την ιστορικότερη ομάδα της Αργεντινής Μπόκα Τζούνιορς. Φέτος και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται αποδυναμωμένες σε σχέση με πέρσι, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αναγκαστικές αλλαγές μεσούσης της σεζόν και ατυχή αποτελέσματα, μάχονται για την συντομότερο δυνατή σωτηρία. Οι “Γενοβέζοι” θα αγωνιστούν με πολλά πιτσιρίκια από την δεύτερη ομάδα, τα οποία ωστόσο θέλουν να αποδείξουν και δεν κατέχουν αμελητέα ποιότητα. Πόσο μάλλον όταν πάνε σε μια έδρα που στα 6 παιχνίδια, έχουν μόνο μια νίκη οι γηπεδούχοι. Ανοιχτό παιχνίδι και GOAL-GOAL.

                Τέλος στην μάχη της παραμονης για την ligue1 της Γαλλίας, Αζαξιό και Τρουά θα καταθέσουν όλες τους δυνάμεις για την κατάκτηση του εξαπόντου! Ομάδα που σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα η Αζάξιο, με 5 γκολ/γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει την ευκαιρία να διευρύνει αυτό το ποσοστό απέναντι στην Τρουά που θα παίξει ανοιχτά καθώς μόνο με νίκη ελπίζει. Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν την χειρότερη άμυνα στην Σαμπιονά και δικαίως βρίσκονται στην προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα βάλουν από ένα γκολ τουλάχιστον, και ο πιο τυχερός θα κερδίσει!

Προτείνουμε:

                                                ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ (ΟΒΕΡ)

                                                ΜΠΕΣΊΚΤΑΣ – ΓΚΕΝΤΖΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (1/1)

                                                ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (G-G)

                                                ΑΖΑΞΙΟ – ΤΡΟΥΆ (G-G)

To Top