Πολλά γκολ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, “άσος” η Ντνιέπρ

Μετά το εξαιρετικό διήμερο τόσο απο πλευράς προγνωστικών για το site, όσο και απο πλευράς θεάματος στο γήπεδο, τη σκυτάλη στην ευρωπαϊκή δράση παίρνει το Europa League με εξαιρετικές μοναμαχίες.

Σήμερα διεξάγονται 16 αναμετρήσεις, με την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία, να ξεχωρίζει απο ελληνικής πλευράς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο γήπεδο με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους δώσει «φτερά» στα πόδια και ώθηση για την ανατροπή. Επίσης σήμερα δύσκολο έργο έχει και η Λίβερπουλ, που είχε χάσει 2-0 απο τη Ζενίτ, αλλά και η κάτοχος του κυπέλλου, Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα εντός έδρας με 2-0 απο την Ρούμπιν Καζάν. Το «μενού» σήμερα έχει και Euroleague με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στη δυνατή Ζαλγκίρις.

Πάμε στα σημερινά Προγνωστικά Europa League και κάνουμε αρχή με την κατηγορία «Μονά». Το σημείο της ημέρας είναι το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης». Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, καθώς με δεδομένο το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να βγει μπροστά απο το πρώτο λεπτό και να ψάξει γκολ. Φυσικά αυτό τον καθιστά αυτομάτως ευάλωτο αμυντικά, καθώς η Λεβάντε με ένα γκολ κλειδώνει ουσιαστικά την «πρόκριση». Έτσι θα «τιμήσουμε» στο 1.95 το over 2.5 γκολ αναμένοντας ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, ειδικά για τους γηπεδούχους. Συνεχίζουμε στα «Μονά» όπου βρίσκουμε τον «Άσσο» της Ντνιέπρ με αντίπαλο τη Βασιλεία σε απόδοση 1.70. Οι Ουκρανοί έχασαν με 2-0 στην Ελβετία και τώρα καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να πράξουν το ίδιο, με δυνατό όπλο την έδρα τους. Εκεί μετρούν ισάριθμες νίκες στα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια τους και μάλιστα στα τέσσερα από αυτά κέρδισαν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, ενώ στα τρία κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Συνεχίζουμε με το over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Αννόβερο – Ανζί σε απόδοση 1.75. Για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος ο επιθετικός προσανατολισμός μετά το 3-1 στη Ρωσία. Έτσι λίγο πολύ ισχύει, ότι και στον αγώνα του Φαλήρου, με το Αννόβερο να βγαίνει μπροστά για να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται για την πρόκριση και την Ανζί να παραμονεύει με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις. Over 2.5 γκολ προβλέπουμε και στον αγώνα Μπενφίκα – Μπάγερ Λεβερκούζεν με τους Πορτογάλους να έχουν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα και τους Γερμανούς να αγωνίζονται «κομπλέ» με στόχο καταρχάς να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ωστόσο η Μπενφίκα είναι παντοδύναμη στην έδρα της και αναμένουμε έναν αγώνα με αρκετό θέαμα και πολλά γκολ. Στη Γαλλία Λυών και Τότεναμ έχουν όλα τα εχέγγυα να μας χαρίσουν ένα σούπερ ντέρμπι. Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) δίνει προβάδισμα στους Άγγλους, όμως με δεδομένη τη δυναμική της Λυών, το εκτός έδρας γκολ και το ότι η Τότεναμ έχεις ως πρωταρχικό στόχο την τετράδα στην Premier League θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με κάλυψη στο DNB σε απόδοση 1.83.

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου ξεχωρίζει το Χ2 της Μπάτε Μπόρισοφ στην Τουρκία με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ σε απόδοση 2.44. Το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί 0-0 με τον κακό αγωνιστικό χώρο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Οι γηπεδούχοι σήμερα δεν μπορούν να υπολογίζουν στη δύναμη της έδρας, καθώς δε θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, λόγω των καπνογόνων στην αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ. Να σημειώσουμε και ότι σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, η Φενέρ δεν έχει εκμεταλλευτεί όσο θα περίμενε κανείς τον παράγοντα έδρα φέτος. Έτσι στηρίζουμε τους Λευκορώσους που πάνε με την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ, έχοντας ένα σύνολο ικανό να κάνει τη ζημιά. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γκλάντμπαχ μέσα στη Ρώμη με αντίπαλο τη Λάτσιο σε απόδοση 2.84. Το πρώτο ματς στη Γερμανία ήρθε ισόπαλο 3-3, πράγμα που δίνει προβάδισμα στους Ιταλούς. Ωστόσο η Λάτσιο δεν πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς τη Δευτέρα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σιένα στα πλαίσια της Serie A και ηττήθηκε με 3-0. Με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο (1-4-3). Οι Γερμανοί διαθέτουν μία ομάδα, ικανή να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή ευκαιρία και σήμερα θα τους στηρίξουμε με κάλυψη στο DNB. Τέλος τις «Μπόμπες» κλείνει το «Διπλό» DNB της Νιούκαστλ μέσα στη Μέταλιστ σε απόδοση 3.25. Το πρώτο ματς ολοκληρώθηκε 0-0 με τους Ουκρανούς να είναι μεν το απόλυτο φαβορί, ωστόσο η υψηλή απόδοση που παίζεται το «διπλό» των Άγγλων προκαλεί και δεν περνάει απαρατήρητο. Η Νιουκάστλ  θα παραταχθεί ξεκούραστη στο παιχνίδι, καθώς η σαββατιάτικη δράση στο Κύπελλο Αγγλίας (έχει αποκλειστεί) της επέτρεψε να ρίξει εξολοκλήρου την προσοχή στο σημερινό επαναληπτικό. Ο Άλαν Πάρντιου προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για τις συνθήκες που θα συναντήσουν σήμερα στην Ουκρανία (καιρικές και όχι μόνο), προσπαθώντας να τους εμφυσήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Η Νιουκάστλ ζητά σήμερα ένα εκτός έδρας γκολ, το οποίο θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισης, και αφού επιτευχθεί θα “κόψει τα πόδια” των Ουκρανών καθώς θα χρειάζονται δύο γκολ για την πρόκριση

Στο «Σύστημα» σήμερα πάμε με 5 αγώνες σε σύστημα 3-4-5 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 80€. Αναλυτικά τα σημεία:

Ρουμπίν Καζάν – Ατλέτικο Μ. Over 2.5 (2.30)

Γκενκ – Στουγάρδη Over 2.5 (1.78)

Κλουζ – Ίντερ 2 DNB (2.06)

Βικτόρια Πλζεν – Νάπολι 2 DNB (2.33)

Στεάουα – Άγιαξ Over 2.5 (1.90)

Στο Μπάσκετ η Euroleague συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις. O tipster μας πάντως δε θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι, μια και βρίσκει ευκαιρία τόσο στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Σιένα, όσο και σε αυτήν ανέμεσα στην Μπάμπεργκ με με τη Μάλαγα. Σίγουρα η Μακάμπι παίζει το τελευταίο της χαρτί, αλλά αυτό μπορεί να μη λέει και τίποτα για την προσέγγιση του αγώνα. Η Σιένα, έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη σαν ομάδα, ενώ έχει βγάλει σταθερότητα στους αγώνες της στη δεύτερη φάση. Μπορεί να έχει ηττηθεί και στις 7 προηγούμενες επισκέψεις στο Τελ Αβίβ, τα δεδομένα τώρα όμως είναι διαφορετικά. Αν διαχειριστεί σωστά τη ψυχολογία της αντιπάλου της, μπορεί να φύγει ακόμα και με το διπλό. Νίκη Σιένα (3.20). Άλλη ομάδα βλέπουμε στο πρωτάθλημα και άλλη στην Ευρωλίγκα. Αυτό που βλέπουμε από την ομάδα του Ρέπεσα στην Ευρώπη μας αρέσει και η Μάλαγα μας πείθει ότι μπορεί να πάρει τρίτο συνεχόμενο διπλό, μετά το εντυπωσιακό στη Μόσχα και το δύσκολο στο Βερολίνο. Πολύ καλύτερη σαν ομάδα και το μόνο που μένει είναι να διαχειριστεί σωστά τη ψυχολογία της. Νίκη Μάλαγα (1.90)

Στο Τένις έχουμε επιλέξει τη νίκη του Jersy Janowicz σε απόδοση 2.04 κόντρα στον Benneteau στο ATP Marseille.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

To Top