Πολλά γκολ στο “θέατρο των ονείρων”

Λάμψη αστέρων σήμερα στο «Θέατρο των ονείρων» ή αλλιώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ». Το μεγάλο παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός της διοργάνωσης είναι επαναληπτικός του 1-1 στο «Μπερναμπέου» με την ομάδα του Φέργκιουσον να έχει το προβάδισμα. Βέβαια το συγκρότημα του Μουρίνιο είναι αυτό που έχει το ψυχολογικό αβαντάζ καθώς προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το πρόγραμμα για το Champions League περιλαμβάνει και τον αγώνα Ντόρτμουντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους Γερμανούς να έχουν το πάνω χέρι μετά το 2-2 στην Ουκρανία. Η ημέρα βέβαια έχει και έντονη δράση απο το «Μεγάλο Νησί», αφού υπάρχουν αρκετοί αγώνες για την Τσάμπιονσπιπ και τις «μικρές» κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε απο το σημείο της ημέρας που είναι το over 3 γκολ στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.02. Πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που με βάση τα στατιστικά του σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ ανα παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι ξεκάθαρο πως θα μπει για να βρει δίχτυα, καθώς το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού την αναγκάζει να το πράξει, ενώ η Γιουνάιτεντ, όπως έδειξε και στην Ισπανία, δημιουργεί απο το… πουθενά κλασσικές ευκαιρίες και σκοράρει με ιδιαίτερη άνεση. Έτσι αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι που θα οδηγήσει σε υψηλό σκορ. Παρ’ όλα αυτά το στοίχημά που επιλέξαμε μας καλύπτει σε περίπτωση που μπουν ακριβώς 3 γκολ, καθώς τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Το δεύτερο παιχνίδι που έχουμε επιλέξει στην κατηγορία «Μονά» είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Όξφορντ με αντίπαλο τη Ρόδεραμ σε απόδοση 2.03. Η Ρόδεραμ είχε δύσκολη αποστολή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σάουθεντ, κατάφερε, όμως, να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 1-1 δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας της από τους διώκτες της και σήμερα ευελπιστεί να πάρει το «διπλό» στην εξ αναβολής αναμέτρηση και να περάσει στην 3η θέση από την 7η που είναι τώρα.

Στις «Μπόμπες» ξεχωρίζουν δύο δυνατά σημεία απο την Κόνφερανς. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Χ2 της Στόκπορτ κόντρα στην Νάρτφορντ σε απόδοση 1.91 και το Χ2 της Έμπσφιλντ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Ρέξαμ σε απόδοση 3.05. Η Ρέξαμ βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, ωστόσο προέρχονται απο γκέλα κόντρα στην Άλφρετον Τάουν. Από την άλλη η Έμπσφιλντ πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, εντούτοις η εικόνα της δείχνει να βελτιώνεται και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον της, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Τέλος απο την Κόνφερανς προέρχονται ακομα δύο σημερινές Μπόμπες. Ο λόγος για το 1Χ της Νόνιτον κόντρα στη Λούτον σε απόδοση 1.91 και το «Διπλό» Draw No Bet της Μπάροου με αντίπαλο την Άλφρετον σε απόδοση 2.77.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα Live της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

To Top