Πολλά νέα πρόσωπα, ένας στόχος: βήμα πρόκρισης κόντρα στην Καλλιθέα

Μπορεί ο αγώνας με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα να θεωρείται ένας από τους «τελικούς» για την επιβίωση στο πρωτάθλημα, αλλά στους στόχους του Άρη το κύπελλο παραμένει ψηλά.

Η ομάδα του Λούκας Αλκαράθ ρίχνεται σήμερα στις 6.30 μ.μ. (PRESSARIS – LIVE) στην μάχη της 3ης φάσης του κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», θέλοντας ένα σκορ που θα βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στον αγώνα ρεβάνς της 23ης Δεκεμβρίου στο γήπεδό της.

Ο Ισπανός προπονητής πήρε μια αποστολή με πολλές αλλαγές και ετοιμάζει αρκετά νέα πρόσωπα-εκπλήξεις στην ενδεκάδα, με τη συμμετοχή των Καραγιάννη, Κοτσώνη για πρώτη φορά, αλλά και ένα γερό… ανακάτεμα της «τράπουλας».

Με αυτά τα δεδομένα, στο τέρμα θα παραμείνει ο Σωκράτης Διούδης, ενώ στην άμυνα στο πλάι του Κοτσώνη επιστρέφει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στο κέντρο, με τον Ψυχογιό να παίζει δεξιά και τον Τσουκάνη αριστερά.

Στον άξονα θα παίξει ο Οικονομόπουλος με τον Κοέλιο, ενώ αριστερά ο Σουνάς και δεξιά ο Καραγιάννης.

Οι Αγγελούδης και Κανούλας θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του Άρη, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Γιαννιώτα.

Αυτά είναι τα πλάνα που έδειξε στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα.

Η 18μελής αποστολής, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γιαννιώτας, Διούδης, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκανής, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι  Μάρκος Βελλίδης, Νταβίντ Αγκάνθο, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Γιάννης Γκέσιος και Κώστας Καπετάνος.

Οι… σφυρίχτρες της συνάντησης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Χατζής (Δυτ. Αττικής)

 

To Top