Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών ενόψει Τούμπας

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που απασχολούν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς μια βδομάδα πριν από την συνάντηση της Τούμπας. 

Ο Σέρβος προπονητής καλείται να προετοιμάσει την ομάδα, έχοντας το μειονέκτημα ότι αρκετοί από τους παίκτες του θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ηρακλής συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και από την ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο και θα λείψει σχεδόν μια βδομάδα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή να είναι επίσης αμφίβολη, όπως και αυτή του Νίκου Τσουμάνη. Ο νεαρός μπακ εξετάστηκε χθες από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάταση στον προσαγωγό.

Από κει και πέρα οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Κώστας Κοτσαρίδης για μια ακόμη μέρα έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να θεωρείται επίσης ρευστό το ενδεχόμενο της συμμετοχής του.

Σε όλα αυτά, υπάρχει το δεδομένο ότι Νταβίντ Αγκάνθο συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα συντήρησης-αποθεραπείας.

To Top