ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλές δοκιμές και διάθεση για… εκπλήξεις από Ένινγκ

Μπέρδεψε τα… χαρτιά του μέσα στην εβδομάδα, ο Μίχαελ Ένινγκ, αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα του σημερινού αγώνα με τον ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη, έκανε πολλές δοκιμές στις προπονήσεις και έδειξε την διάθεσή του για… εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Από την δοκιμή του Λάρσον μαζί με τον Ιντέγε μαζί στην επίθεση, μέχρι και το να δώσει φανέλα βασικού στον… Μενέντεθ!

Μέχρι και λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα, ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Υπάρχουν “σίγουροι” αλλά και ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα.

Όλα δείχνουν πως ο Κουέστα θα επιστρέψει κάτω από το γκολπόστ της ομάδας, με τους Σούντγκρεν και Σόουζα να διεκδικούν μία θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο παραμένουν οι Βέλεθ και Ροζ, ενώ αν γίνει η… έκπληξη και παίξει αριστερά ο Μενέντεθ, τότε στα χαφ, το δίδυμο θα είναι Σάσα-Ματίγια, ειδάλλως, Ματίγια-Μπα όπως στα τελευταία ματς της ομάδας.

Κορυφή ο Ιντέγε που επιστρέφει μετά την τιμωρία του, δεξιά στην επίθεση ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη στον α΄γύρο, Φετφατζίδης, με τον Γκάμα τον πλαισιώνει. Μία θέση μένει κενή, την οποία διεκδικούν Λάρσον και Ντιγκινί.

To Top