Πολλές δοκιμές, χρήσιμα συμπεράσματα και φιλική ισοπαλία (1-1) για τον Άρη στην Καρδίτσα

Ο Άρης με πολλά νέα πρόσωπα, έδωσε την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο να δοκιμάζει παιδιά από τις ομάδες Κ20 και Κ17 και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό που έληξε με 1-1 στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση λόγω των βραβεύσεων. Η Καρδίτσα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο Αρης ισορρόπησε μετά το 15΄, και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων

Το γκολ των κίτρινων μπήκε στο 36΄ μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή της Καρδίτσας. Η μπάλα έφτασε στον Παπαστεριανό, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Σιαράβα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε με πολλές αλλαγές, μια και πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Τριανταφυλλάκος, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Σταυρόπουλος και Αγγελούδης. Εκτός οι Κοτσαρίδης, Παλιάτσιος, Καζναφέρης, Ψυχογιός, Παπαστεριανός, Λεμονής.

Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη στην επανάληψη η αναμέτρηση, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος μέχρι στιγμής ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Μεγάλη φάση στο64’για τον Αρη. Ο Ηρακλής σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Αγγελούδη που «τσίμπησε» ωραία τη μπάλα, όμως ο Τσάμης τη βρήκε στην έξοδο του και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο71’έγινε το 1-1. Ο Φλιούκας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού, μπέρδεψε τον Βελλίδη που είχε ήδη πέσει, και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο παιχνίδι έπαιξαν ακόμη οι Ζήση αντί Σουνά (59’) και οι Γιώρης και Μπιμπισίδης στη θέση των Καραγιάννη και Νταμαρλή (90’).

Οι αρχικές συνθέσεις:

Αναγ. Καρδίτσας: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Σάββας, Γκόλιας, Κουκούλης, Μίχος, Καραχάλιος, Γεωργακόπουλος, Χατζηρίζος, Βουδούρης, Αθανασιάδης.

ΑΡΗΣ: Bελλίδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης Νταμαρλής,Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Λεμονής, Καζναφέρης, Παλιάτσιος, Κοτσαρίδης  Σουνάς.

 

To Top