Πολλές επιλογές για σήμερα…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η στοιχηματική όαση αποκαλύπτεται μπροστά μας αυτό το Σαββατοκύριακο με ένα κουπόνι για όλα τα γούστα, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στην αρχή τους και τις ομάδες ακόμα να… ψάχνονται.

 

Εμείς σήμερα θα ξεκινήσουμε με τις «Μπόμπες» και το σημείο της ημέρας βάσει πονταρίσματος. Για την Bundesliga λοιπόν πάμε με 50 ευρώ ποντάρισμα με το 1Χ της Νυρεμβέργης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ σημείο που πληρώνει 2.38 στην BetVictor. Συνεχίζουμε με 40 ευρώ ποντάρισμα με το Χ2 της Μιάλμπι κόντρα στη Μάλμε σε απόδοση 2.88 στην 888, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες έξι προτάσεις με πιο «δυνατή» βάσει πονταρίσματος το Χ2 της Αντάλιασπορ με αντίπαλο την Μπουγιουκσεχίρ σε απόδοση 2.05 στην Pinnacle.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες»

 

Στα «Μονά» τέσσερα σημεία σήμερα με τα δύο 40άρια να ξεχωρίζουν. Η Βέροια για τη Superleague υποδέχεται στην έδρα της τον Πανιώνιο και μετά το καλό ξεκίνημα, όσον αφορά την προσπάθεια και όχι τους βαθμούς, κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Εμείς θα τη στηρίξουμε στον «Άσσο» σε απόδοση 1.91 στην William Hill. «Άσσο» θα παίξουμε και τη Μαγιόρκα με 40 ευρώ σε απόδοση 2.10 στην Bet365 με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την Primera Division.

 

Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά»

 

Οι πλειάδα των αγώνων μας αναγκάζει σήμερα να δώσουμε δύο «Συστήματα». Το πρώτο και πιο «δυνατό» σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 10 ευρώ) και 70 ευρώ συνολικό ποντάρισμα είναι σε αποδόσεις της William Hill και αποτελείται από τα εξής σημεία:

 

Χόφενχαϊμ – Φρανκφούρτη 1 (2.10)

Γουίγκαν – Στόουκ Σίτι 1 (2.25)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Γκλάντμπαχ 2 (2.40)

Παλμέιρας – Γκρέμιο 2 DNB (2.05)

 

Δείτε εδώ αναλυτικά και τα δύο σημερινά «Συστήματα»

 

Στο «Τένις» το US Open συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και… πολλά κέρδη για τη στήλη μας. Μετά τη φοβερή απόδοση στη νίκη του Γκίλμπις κόντρα στον Χάας που «πλήρωσε» 5.04 σήμερα πάμε ακόμα μία φορά για να… τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα με τη νίκη του Μπλέικ κόντρα στον Ράονιτς σε απόδοση 3.95 στην Betsson.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Τένις»

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top