ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολλαετίδης: «Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει που χάσαμε από τον Άρη – Κάποιους τους άρεσε που είχαμε επτά πόντους»!

Εκνευρισμένος από τη στάση… ορισμένων ήταν μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πολλαετίδης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην ήττα από τον Άρη…

«Ήταν το τρίο ματς σε μία εβδομάδα. Θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτεροι, αλλά η συγκομιδή είναι θετική.  Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για το ότι χάσαμε από τον Αρη. Ναι, τον σεβαστήκαμε περισσότερο από ότι έπρεπε. Τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην Καβάλα, πήραν το θετικό αποτέλεσμα και κέρδισαν και σήμερα», είπε, συνεχίζοντας:

«Ίσως κάποιους τους ευχαριστούσε αυτό που έβλεπαν τις πρώτες εννιά αγωνιστικές που η ομάδα είχε επτά βαθμούς και όλοι ήταν στην τρελή χαρά. Δεν πειράζει. Αυτό δεν πάει καθόλου στους οργανωμένους, μας στηρίζουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πάει σε συγκεκριμένα 4-5 άτομα, που τους χάλασε η σούπα. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο Απόλλων άλλαξε σελίδα. Η γκρίνια είναι φυσιολογική, ο κάθε φίλαθλος νομίζει ότι η ομάδα του είναι η Μπαρτσελόνα, βλέπεις ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και πονάνε τα μάτια σου.

Νομίζουν ότι έχουμε τον Μέσι, του Σουάρεζ και τον Νεϊμάρ. Όταν όμως έρχεσαι προκατειλημμένος να κράξεις, είναι λογικό. Δεν γίνεται από το πρώτο λεπτό. Στην Καβάλα το γήπεδο έβριζες τους δικούς μας παίκτες, ούτε μια φορά δεν είπαν κάτι για δικό τους παίκτη. Εμείς ασχολούμαστε πρώτα με τους δικούς μας. Είναι γνωστό ποιοι το κάνουν στην κοινωνία της Καλαμαριάς. Μάλλον τους άρεσε που η ομάδα είχε 7 πόντους και δεν ήθελαν να σωθεί. Ας στεναχωρηθούν και λίγο. Αρκετά στεναχωρέθηκε ο Απόλλων από αυτούς».

To Top