Πολλαπλά μηνύματα από τον Super 3, μέσω των ερτζιανών!

Επιστροφή στα ερτζιανά, επιστροφή στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, επιστροφή με μηνύματα… Ο δυναμικότερος σύνδεσμος φίλων Άρη, Super 3, μέσω της σημερινής του έκτακτης εκπομπής στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο…

«Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και το βιώνουμε όλοι. Πρέπει ο καθένας από εμάς να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί από το πόστο του. Μόνο αν βοηθήσει ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τον Άρη θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε ξανά το σύλλογο σε ήρεμα νερά. Η αγκαλιά είναι μεγάλη και χωράνε όλοι οι Αρειανοί» ειπώθηκε χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Σε ότι αφορά στην παραίτηση του Γιάννη Σαουρίδη από την προεδρία του συνδέσμου τονίστηκε ότι: «Ο Γιάννης είναι αδερφός μας. Το ότι παραιτήθηκε δεν σημαίνει ότι έφυγε. Είναι δίπλα μας και στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και με το ίδιο και μεγαλύτερος πάθος».

Προς τους πρώην προέδρους του συλλόγου που εμφανίστηκαν… ξαφνικά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες τονίστηκε: «Είδαμε με έκπληξη το τελευταίο διάστημα να εμφανίζονται κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Παθαίνουμε εγκεφαλικό μόνο που ακούμε τα ονόματά τους. Δεν θα αφήσουμε να σπείρουν ξανά διχόνοια. Αυτοί έχουν μπει σε ένα μπαούλο και από πάνω έχουν μπει πέτρες και τούβλα. Εκεί θα μείνουν. Έχουν καταστρέψει το σύλλογο και δεν θα βγουν ξανά από το μπαούλο. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό».

Αναφερόμενοι στον ΑΣ, στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ είπαν: «Να καθίσουν κάτω και να βρουν λύσεις με σοβαρότητα και λέγοντας την αλήθεια. Στην ΚΑΕ ακούμε ότι φεύγει ο πρόεδρος, έρχεται ο πρόεδρος και ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο πρόεδρος και οι μέτοχοι και να βρουν τη λύση. Στην ΠΑΕ ακούμε για τα λεφτά. Θέλουμε την αλήθεια.  Είναι ανεπίτρεπτο να συζητάμε αν θα αδειοδοτηθεί η ομάδα. Δώσαμε τιτάνιο αγώνα για την εξυγίανση του συλλόγου και δεν μπορούμε να ακούμε ότι είναι απλήρωτοι σε όλα τα τμήματα».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου είπαν: «Την περασμένη εβδομάδα έγινε απεργία από τους εργαζόμενους στον ΑΡΗΣ FM. Μας τρελαίνει που ακούσαμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ξανά απεργίες. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι και τους καταλαβαίνουμε, και μας τρελαίνει που τους κοροϊδεύανε. Αυτό θα τελειώσει. Σας σύνδεσμος λιώνουμε τις σόλες μας για  να βρούμε λύση. Να βρούμε Αρειανούς που θα βοηθήσουν με χορηγίες και μας ικανοποιεί που οι μέχρι τώρα κινήσεις μας βρίσκουν ανταπόκριση. Απορούμε, όμως, γιατί τόσο καιρό δεν το έκανα αυτό αυτοί που έπρεπε. Ο ΑΡΗΣ FM είναι το καμάρι του συλλόγου μας και δεν θα κλείσει. Θα συνεχίσει να υπάρχει».
Φυσικά, κλείνοντας, ευχήθηκαν «νίκη και μόνο νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»!

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top