ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολλαπλασίασε τα χρήματά του 783.000 φορές με ένα στοίχημα

Ένας Άγγλος έκανε την τύχη του παίζοντας ένα στοίχημα αξίας μόλις 29 σεντ, σε ένα κουπόνι με έντεκα αγώνες. Η νίκη της Αρμενίας στα προκριματικά του Μουντιάλ τον έκανε πλουσιότερο κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο πέρασε ένας Άγγλος φίλαθλος, κάτοικος του Κόβεντρι, εκμεταλλευόμενος τα προκριματικά του Μουντιάλ, τη… λατρεία του για το στοίχημα και κυρίως την αδιανόητη τύχη του.

Την Παρασκευή, πήρε την απόφαση να πάρει ένα μικρό -αναλογικά με τις προσδοκίες του- ρίσκο, ποντάροντας 29 σεντ. Η επιτυχία του αναλογούσε σε 237.662 ευρώ και στο τέλος της “ημέρας”, είχε κατορθώσει να πολλαπλασιάσει τα χρήματά του περίπου 783.000 φορές!

Έπαιξε 11 παιχνίδια, ποντάροντας στον άσο και ταυτόχρονα στο ότι στα εν λόγω παιχνίδια θα σημειώνονταν περισσότερα από 2,5 τέρματα. Στατιστικά, οι πιθανότητες να βγει κερδισμένος ήταν 1/820.728!

Πάντως, η μεγάλη λύτρωση ήρθε με τη νίκη της Αρμενίας επί του Μαυροβουνίου, η οποία παρότι έμεινε πίσω με 2-0, ισοφάρισε και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η διάσημη αγγλική στοιχηματική εταιρεία, Paddy Power, υποστηρίζει πως αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που έχει επιτευχθεί ποτέ από τόσο χαμηλό ποντάρισμα.

Άνθρωπος της συγκεκριμένης εταιρείας, δήλωσε στους Άγγλους δημοσιογράφους: “Ήταν μία, ούτως ή άλλως, δύσκολη εβδομάδα, καθώς πολλοί βγήκαν χαμένοι από το ποντάρισμα στην ήττα του Ντόναλντ Τραμπ και αυτός ο τύπος έτριψε αλάτι στις πληγές με αυτήν την επιτυχία-θαύμα. Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται η Αρμενία, αλλά ελπίζω αυτός ο τυχερός τύπος να ξοδέψει μερικά χρήματα προκειμένου να μεταβεί εκεί και να ευχαριστήσει αυτοπροσώπως τους ποδοσφαιριστές”.

Ιδού το ποντάρισμά του και τα αποτελέσματα:

Γαλλία – Σουηδία : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (2-1)

Τσεχία – Νορβηγία : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (2-1)

Βόρεια Ιρλανδία – Αζερμπαϊτζάν : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (4-0)

Δανία – Καζακστάν : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (4-1)

Μίλγουολ – Μπρίστολ Ρόβερς : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (4-0)

Πορτ Βέιλ – Φλίτγουντ Τάουν : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (2-1)

Μπλακπουλ – Νοτς Κάουντρι : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (4-0)

Λέιτον Όριεντ – Κόλτσεστερ : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (3-0)\

Κάμπριτζ Γιουνάιτεντ – Κρόουλι : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (3-1)

Πλίμουθ – Κρίγουι : Άσος και πάνω από 2.5 γκολ (2-1)

Πηγή: sport24.gr

To Top