ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλοί προσπαθούν, ένας μόνο μπορεί…

Η κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, έχει θέση μόνο για μία ομάδα, διότι ο Άρης του Δημήτρη Σπανού… αρνείται πεισματικά να χάσει βαθμούς.

Πέτυχε το «τέσσερα στα τέσσερα» και προς απογοήτευση όσων ήλπιζαν στο ημίχρονο με τον Εργοτέλη ότι θα τον πλησιάσουν βαθμολογικά, όχι μόνο διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του, αλλά αύξησε και την διαφορά!

Τον Άρη του πρώτου 45λέπτου, στο Παγκρήτιο, ίσως δεν τον ξαναδούμε ποτέ. Όχι γιατί δεν θα είναι ξανά κακός, όντας αναποτελεσματικός επιθετικά ή ασταθής αμυντικά, αλλά γιατί… τόσο κακός, αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι.

Πολύ απλά, γιατί έχει αποδείξει ότι δεν είναι ή του ύψους ή του βάθους, όπως η περσινή ομάδα, αλλά και οι συνδιεκδικητές της ανόδου φέτος. Το έδειξε, άλλωστε, και στα Τρίκαλα, στην προηγούμενη «έξοδό» του. Εκεί όπου κέρδισε μέχρι και τον… κακό του εαυτό. Κάτι που αδυνατούν αποδειγμένα οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Το «φάντασμα» του πρώτου μέρους, ήταν μία κακή παρένθεση, ο οποίος έκλεισε γρήγορα, ενώπιον του φόβου μίας ήττας που ενδεχομένως να προκαλούσε τριγμούς και να δημιουργούσε κλίμα αμφισβήτησης Έχασε όλες τις προσωπικές «μονομαχίες» για πρώτη φορά φέτος, ελλείψει πάθους και καθαρού μυαλού, επιτρέποντας στον φιλότιμο κατά τ΄άλλα Εργοτέλη να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και κάπου εκεί, «μίλησαν» οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Μάρκος Ντούνης.

Ο παίκτης, δηλαδή, που αποκτήθηκε… τελευταίος χρονικά και ο έτερος, που μέχρι και χθες, δεν είχε καταγράψει συμμετοχή σε κανένα από τα τρία προηγούμενα ματς πρωταθλήματος.

To Top