Πολυνίκης ο Άρης με 53 μετάλλια στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης (photos)

Θετικό ήταν το πρόσημο του απολογισμού του κολυμβητικού τμήματος του Άρη, το οποίο συμμετείχε το σαββατοκύριακο στους Χειμερινούς Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών Βορείου Ελλάδας, που έλαβαν χώρα στο Ποσειδώνιο.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» κολυμβητές κατέκτησαν συνολικά 22 χρυσά, 17 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια, με τον προπονητή της ομάδας, Τάσο Παπαδόπουλο, να δηλώνει στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές των προαγωνιστικών, Δημήτρη Μιλώση, Κυριάκο Παπαεμμανουήλ, Θωμά Σταμπόλο, Ζωή Μπαζούκα και Χρύσα Φιλιππίδου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στο προπονητικό τους έργο. Τα αποτελέσματα των αγώνων τους δικαιώνουν αναδεικνύοντας πολλούς και καλούς αθλητές».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου του Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης, είχε να πει:

«Τα αποτελέσματα των αγώνων δείχνουν το υπόβαθρο αθλητών που υπάρχει στο κολυμβητικό τμήμα και το οποίο προμηνύει ένα λαμπρό μέλλον για την αγωνιστική ομάδα. Εύχομαι το καλοκαίρι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα να είμαστε πάλι πολυνίκης σύλλογος!».

kolymvisi-2

To Top