ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολυπρόσωπος Άρης με εφτά διαφορετικούς MVP στους αγώνες του

Ο φετινός Άρης δε βασίζεται σε έναν ή δύο παίκτες, αλλά στο σύνολο, κάτι που αποδεικνύεται και στατιστικώς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στις 16 αγωνιστικές της Basket League μετράει εφτά διαφορετικούς MVP στα παιχνίδια του, ανεξαρτήτως νίκης ή ήττας, γεγονός που δείχνει πως η ομάδα σε κάθε παιχνίδι μπορεί -και έχει- διαφορετικό πρωταγωνιστή.

Ο Γκάρι ΜακΓκι έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πολυτιμότερος παίκτης του Άρη, συνοδεύοντας αυτό το επίτευγμα με τρία διαδοχικά MVP και νταμπλ-νταμπλ σε ισάριθμες νίκες της ομάδας μέσα στον Ιανουάριο (12η έως 14η αγωνιστική).

Τον Αμερικανό σέντερ ακολουθούν οι συμπατριώτες του Λάκι Τζόουνς και Ραμόν Χάρις με τρία MVP και τον πρώτο να έχει βγει πολυτιμότερος δύο φορές σε νίκη του Άρη. Έπονται με δύο φορές οι Γκάρι Μπελ, Λευτέρης Μποχωρίδης -βγήκε MVP στην τελευταία νίκη επί του Πανιωνίου- και Μπορίς Νταλό, μία φορά πολυτιμότερος ήταν ο Μάικαλ Κάιζερ, ενώ στον αγώνα της Νέας Σμύρνης Κάιζερ και Νταλό είχαν ισοβαθμίσει ως διακριθέντες.

Εκείνος που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης για τον Άρη είναι ο Μπορίς Νταλό, στην ήττα, όμως, του Άρη στην Πυλαία, έχοντας 25 βαθμούς με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και 4 λάθη.

To Top