Πολυφωνία με «αγκάθια»: 13 γκολ, 12 σκόρερ!

Ο Άρης έφτασε τα έντεκα γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας, με τα δυο που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Δράμας. Συνολικά με αυτά του κυπέλλου έφτασε τα 13 γκολ, τα οποία πέτυχαν… δώδεκα σκόρερ! Μια πολυφωνία με ιδιαιτερότητες και μερικά «αγκάθια», όπως φαίνεται…

Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι στα 13 παιχνίδια της Σούπερ λίγκας πέτυχαν έντεκα γκολ. Σκόραραν σε επτά αγώνες πρωταθλήματος. Οι σκόρερ είναι δώδεκα σε αριθμό.

Δηλαδή πρόκειται για τους:

Σανκαρέ (1-1 με Εργοτέλη)

Λαζαρίδη (1-1 με ΠΑΟΚ)

Φατί, Τόχα (2-3 με Ολυμπιακό)

Γιαννιώτας (0-1 με ΟΦΗ)

Τσέζαρεκ (2) (με Πανιώνιο 2-1 και Παναθηναϊκό 3-1)

Ντίκο, Νέτο (με Παναθηναϊκό 3-1)

Ουμπίντες, Καπετάνο ( 2-0 με Δόξα Δράμας).

Από τα γκολ αυτά μόνο τα δυο του Τσέζαρεκ προέρχονται από καθαρόαιμο επιθετικό, ενώ τα υπόλοιπα τα μοιράζονται οι αμυντικοί και οι μέσοι. Η ανάγκη για την απόκτηση ενός επιθετικού μοιάζει να… «φωνάζει».
Ο Άρης δεν πέτυχε γκολ σε έξι συνολικά (σχεδόν τα μισά!) με Γιάννινα, Ατρόμητο, Ξάνθη, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικό, ακόμη ένα δείγμα του προβλήματος στην επίθεση που αντιμετωπίζει, γεγονός που έχει επισημάνει ο Πρόμπιερζ και έχει ζητήσει από τη διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας με έναν επιθετικό.

Από κει και πέρα σε ότι αφορά το κύπελλο, ο Άρης πέτυχε μια νίκη με δυο γκολ (1-2) επί του Πανθρακικού, ενώ σκοράρισαν και πάλι… πρωτάρηδες.

Ο Σολτάνι και ο Μίσελ πέτυχαν το πρώτο τους γκολ με τους κίτρινους. Και πάλι ο ένας από τους δυο ήταν αμυντικός. Τα νούμερα και η αποτελεσματικότητα των κίτρινων, χρήζει μιας σημαντικής ανάγνωσης, η κατανόηση της οποίας μπορεί να αποτελέσει χρησιμότατη στον Πρόμπιερζ, τους συνεργάτες του και στη διοίκηση. Ειδικά τώρα που γίνεται λόγος για την ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές του Γενάρη.

To Top