Πολυχρονίδης στο PRESSARIS: «Να είμαστε αντάξιοι του παιχνιδιού του Άρη”

Ως μία γιορτή-πρόκληση αντιμετωπίζουν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως τόνισε στο PRESSARIS ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Κώστας Πολυχρονίδης, ο οποίος θα καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο της ομάδας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, έχει πάρει ήδη μία γεύση από… Άρη, αφού ήταν παρών και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά από άλλο πόστο, όντας τότε προπονητής των τερματοφυλάκων του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

«Για εμάς είναι μία γιορτή- πρόκληση το ματς που ακολουθεί με τον Άρη. Έτσι το χαρακτήρισα και στη χθεσινή προπόνηση στους παίκτες μου. Θα πάμε, δηλαδή, στο Χαριλάου να παίξουμε ποδόσφαιρο, να το χαρούμε, να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και ο καλύτερος ας κερδίσει…».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε και στα σημεία εκείνα που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές του: «Σίγουρα μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε σε κάποιους παίκτες-προσωπικότητες, όπως είναι ο Πόι, ο Σανιά. Από εκεί και πέρα, όμως, θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι του παιχνιδιού του Άρη. Στόχος μας, δηλαδή, δεν θα πρέπει να είναι να καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά να δημιουργήσουμε και εμείς οι ίδιοι».

To Top