ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πολωνικά ΜΜΕ για Ροζ: «Η Λέγκια μπορεί να πληρώσει το πολύ 500.000 ευρώ στον Άρη»

Η πιθανή μεταγραφή του Λίντσεϊ Ροζ «παίζει» δυνατά πλέον και στα πολωνικά ΜΜΕ, με τη Λέγκια Βαρσοβίας και τον Άρη να είναι σε επικοινωνία για τον Γάλλο αμυντικό.

Νωρίτερα σήμερα η ΠΑΕ Άρης έδωσε άδεια στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να ταξιδέψει στη Βαρσοβία για να συζητήσει με την πολωνική ομάδα (δείτε ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα το «sport.tvp.pl»  αναφέρει πως «πρωταθλητές Πολωνίας έχουν ήδη κάνει πέντε μεταγραφές πριν από την έναρξη της νέας σεζόν», επισημαίνοντας πως η κίνηση της Λέγκια για τον Ροζ ήταν μια γρήγορη απόφαση καθώς η ομάδα «δεν σχεδίαζε να αποκτήσει περισσότερους παίκτες».

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι «πάρθηκε αυτή η απόφαση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς ο παίκτης αποτελεί μια ευκαιρία και ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από την αξία του».

Στο οικονομικό κομμάτι οι Πολωνοί σημειώνουν στο άρθρο τους ότι «τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Λέγκια μπορεί να πληρώσει το πολύ το μισό αυτού του ποσού, αλλά θα ήθελε να ξοδέψει ακόμη λιγότερα».

Τέλος για τις προϋποθέσεις της μεταγραφής και σχετικά με την απόφαση του CAS υπογραμμίζουν: «Πολλά θα εξαρτηθούν επίσης από την κατάσταση του Άρη, ο οποίος περιμένει αποφάσεις για πιθανή απαγόρευση μεταγραφών. Εάν ο Άρης τιμωρηθεί, η μεταγραφή του αμυντικού μπορεί να μην πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί τότε».

To Top