ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολωνικά ΜΜΕ: «Μαύρα σύννεφα πάνω από τον Ρατσκόφσκι, το σκάνδαλο μεγαλώνει»

Πολωνική ιστοσελίδα αναφέρεται στο περιστατικό στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με το επεισόδιο του Πολωνού διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι και της ομάδας του πριν το ΑΕΚ-Άρης.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Transfery κάνει λόγο για «σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα» τονίζοντας πως «μαζεύονται μαύρα σύννεφα πάνω από τον Πάβελ Ρατσκόφσκι».

Στο δημοσίευμα αναπαράγεται το ηχητικό με το επεισόδιο της πολωνικής διαιτητικής ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος» και τα υβριστικά λόγια που ακούγονται προς τους δύο επιβάτες της πτήσης παραμονές της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη, σημειώνοντας ότι «το σκάνδαλο γύρω από τον Ρατσκόφσκι και της ομάδας του που είχε ως συνέπεια να αντικατασταθούν από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη γίνεται όλο και μεγαλύτερο».

Το δημοσίευμα έρχεται ως συνέχεια του «μπάχαλου» που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση Σταλ-Λέγκνιτσα για το πολωνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ρατσκόφσκι και η διαιτητική του ομάδα αποτέλεσαν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές, αλλά και από το γεγονός ότι ο Πολωνός διαιτητής δεν ορίστηκε ως τέταρτος στην αναμέτρηση Νάπολι – Μίλαν, την οποία θα διευθύνει ο Μαρτσίνιακ.

Μάλιστα, όπως προσθέτει η πολωνική ιστοσελίδα, το γεγονός ότι τόσο η Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσο και η UEFA έχουν ανοίξει έρευνα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ελλάδα, οδήγησε στο να μείνει εκτός ορισμών ο Ρατσκόφσκι από την αναμέτρηση του Champions League μεταξύ των δύο ιταλικών ομάδων.

To Top