Πολωνική «βόμβα» για Λεβαντόφσκι: «Δεν ανανεώνει με Μπάγερν, συμφώνησε με Μπαρτσελόνα»

Βόμβα μεγατόνων έριξε η πολωνική ιστοσελίδα, «Interia.pl» που σε ρεπορτάζ της αναφέρεται πως «ο Λεβαντόφσκι τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Όλιβερ Καν, πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του και έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι με προορισμό την Μπαρτσελόνα».

Όπως επισημαίνεται, ο «Λέβα» είναι δυσαρεστημένος που δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση ανανέωσης από την Μπάγερν για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του ’23 με τη βαυαρική ομάδα. Έτσι αναζητεί, πλέον, νέα πρόκληση στην καριέρα του και αυτή πιθανώς βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Ο 34χρονος στράικερ φέρεται να τα έχει βρει σ’ όλα με την Μπαρτσελόνα και να ΄χει έρθει ε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Καταλανούς, που θα του προσφέρουν συμβόλαιο για τρία (ή 2+1) χρόνια.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Τον τελευταίο λόγο έχει η Μπάγερν, με δεδομένο ότι ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και προφανώς η Μπάγερν για να τον αφήσει θα αξιώσει ένα ευσεβές, ποσό, παρά την ηλικία του.

Στις οκτώ σεζόν του με την ομάδα του Μονάχου ο δεύτερος σε ψήφους για την Χρυσή Μπάλα την τελευταία σεζόν έχει 340 γκολ και 69 ασίστ σε 369 εμφανίσεις.


To Top