Πολύωρη σύσκεψη στην ΠΑΕ για όλη την “καυτή” ατζέντα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο μια πολύωρη σύσκεψη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης στα γραφεία του συλλόγου. Η συζήτηση έγινε για όλη την κιτρινόμαυρη ατζέντα.

Ουσιαστικά ήταν το πρώτο… εφ’ όλης της ύλης διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ!

Παρόντες ήταν οι Αντώνης Ζαμπέτας, Πάνος Στεφανίδης, Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης. Ο Χρήστος Γρόλλιος είναι στην Αθήνα για θέματα της λίγκας του βόλεϊ. Ο Θανάσης Αθανασιάδης μπορεί να μην έχει παραιτηθεί τυπικά ακόμη, αλλά δεν ήταν παρών, αφού δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως είναι γνωστό.

Αρχικά, ο Αντώνης Ζαμπέτας προχώρησε σε μια γενική ενημέρωση των τριών νέων μελών γύρω από τα ανοικτά μέτωπα που έχει η ΠΑΕ, με δεδομένο ότι είναι στις διοικήσεις των τελευταίων ετών και γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις και τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Από κει και πέρα στην κιτρινόμαυρη ατζέντα κυριάρχησαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό και το εμπορικό κομμάτι και την προσέλκυση εσόδων, καθώς και αγωνιστικά θέματα (προπονητής, παίκτες, προετοιμασία).

Παράλληλα, τους απασχόλησαν ακόμη το θέματα της σύστασης του νέου διοικητικού συμβουλίου με τη δρομολόγηση των ενεργειών για το Πρωτοδικείο, καθώς και της εκπροσώπησης του Άρη την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Σούπερ λίγκας, εκεί όπου θα δώσει το παρών ο Αντώνης Ζαμπέτας.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΠΑΕ ενημερώθηκαν και για την πορεία της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

 

To Top