Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ!

Όσο ήταν ο ηγέτης της Βραζιλίας σε αυτό το Μουντιάλ, ήταν! Το πρόβλημα του Νεϊμάρ τελικά είναι αρκετά σοβαρό και δεν πρόκειται να αγωνιστεί άλλο στη φετινή διοργάνωση. 

Δεν άργησαν και πολύ να επιβεβαιωθούν τα άσχημα μαντάτα στην Βραζιλία σχετικά με την κατάσταση του Νεϊμάρ.

Λίγη ώρα αφότου ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δήλωνε πως πολύ δύσκολα θα παίξει με την Γερμανία στα ημιτελικά, ήρθε ο γιατρός της «σελεσάο» να… διαγράψει οριστικά τον άσο της Μπαρτσελόνα απ’ τη συνέχεια του Μουντιάλ!

Κι αυτό γιατί όπως τόνισε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση, το πρόβλημα του διεθνούς άσου στην μέση (σπασμένος σύνδεσμος) είναι σοβαρό -μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Ζουνίνγκα- και θα τον κρατήσει εκτός για περίπου τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα δει απ’ τις εξέδρες το υπόλοιπο της φετινής διοργάνωσης.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Νεϊμάρ μέχρι σήμερα ήταν η… όαση στο κακό θέαμα που παρουσίαζε η εθνική του, ήταν αυτός που είχε σημειώσει τέσσερα γκολ (συν ένα πέναλτι κόντρα στη Χιλή στην διαδικασία) και οδηγούσε -έστω και με δυσκολία- την ομάδα του προς την κούπα.

Τώρα πια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των οικοδεσποτών θα χρειαστεί να βρει τον… τέλειο αντικαταστάτη του, τόσο ενόψει «πάντσερ», όσο και στον τελικό, εφόσον έρθει η πρόκριση κι ενώ απέναντι στους Γερμανούς δεν υπολογίζει ούτε τον τιμωρημένο, Τιάγκο Σίλβα.

Βραζιλιάνοι φίλαθλοι και δημοσιογράφοι έξω απ’ το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

πηγή: sportfm.gr

To Top