Πολύ δύσκολα με Πανιώνιο ο Καστίγιο

Η εκμετάλλευση της έδρας –έστω και αργά- αποτελεί αυτοσκοπό για τον Μανουέλ Μασάδο και τους παίκτες του. Το «τρίποντο» κόντρα στον Πανιώνιο θεωρείται επιτακτική ανάγκη στη κούρσα για τα πλεί-οφ, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο σκηνικό του ελληνικού πρωταθλήματος που μπορούν να επιφέρουν αλλαγές, αναφορικά με τις προνομιούχες θέσεις.

Το κίνητρο σε κάθε περίπτωση είναι ισχυρό και αποτελεί υποχρέωση για τον Άρη να κυνηγήσει με αποφασιστικότητα τον στόχο του μέχρι το τέλος.

Για τους παραπάνω, αλλά και αρκετούς άλλους λόγους η νίκη είναι επιβεβλημένη με τον προπονητή του Άρη να έχει επιλογές, αλλά και απουσίες ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος θα περιμένει να δει την κατάσταση του Νέρι Καστίγιο μετά την μικροεπέμβαση που υποβλήθηκε ο μεξικανός. Ο Μασάδο θέλει να τον έχει ετοιμοπόλεμο στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής, αφού ούτε σήμερα πήρε μέρος στη προπόνηση.

Εναλλακτικά στη κορυφή της επίθεσης έχει τις λύσεις των Τριανταφυλλάκου, Γιαννιώτα, δίχως να υπάρχει διάθεση για πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στα θετικά είναι η βελτίωση της κατάστασης του Μίσελ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί ο Παπαστεριανός.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top