«Πολύ καλές οι σχέσεις ΠΑΕ Άρης και Ερασιτέχνη – Άνοδος σε βόλεϊ και πόλο»

Στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης στάθηκε και στα τμήματα του Ερασιτέχνη.

«Οι  σχέσεις μας με την ΠΑΕ Αρης είναι πάρα πολύ καλές. Μιλάμε πολύ συχνά με τον κ. Καρυπίδη για πολλά θέματα. Ο ΑΣ είναι συμπαραστάτης στην προσπάθειά του. Παρακολουθούμε το έργο του και βοηθάμε όσο μπορούμε. Υπάρχει καλή συνεννόηση.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία του ΑΣ, αν αναλογιστούμε τα χρέη, που είχε ο Ερασιτέχνης και το πως λειτουργεί σήμερα. Πάμε πολύ καλά. Αυτό  το οφείλουμε, πρώτα από όλα στα 6.000 συνειδητοποιημένα, εγγεγραμμένα, οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μας, που μας εμπιστεύονται.

Έγιναν έργα στο “Κλεάνθης Βικελιδης”, στεγανοποιήσαμε την πισίνα και θα τεθεί σε λειτουργία. Λύσαμε αρκετά θέματα σε πολλά τμήματα, δεν οφείλουμε ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο, στη διάρκεια της χρήσης μας. Διευθετήσαμε παλιές οφειλές, όπως αυτή απέναντι στη ΔΕΗ.

Αγωνιστικά, κάποιοι από τους στόχους μας, ενόψει της νέας σεζόν είναι η άνοδος κατηγορίας στα τμήματα του βόλεϊ και του πόλο. Είμαστε περήφανοι για το τμήμα κολύμβησης, που κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Έχουμε  όμως πολλά ακόμη να κάνουμε.  Ας μη ξεχνάμε πως έχουμε 22 τμήματα, σε όλο το φάσμα των Ολυμπιακών αθλημάτων, σε άνδρες και γυναίκες, με περίπου 3.000 αθλητές».

To Top