“Πολύ καλό για την καριέρα μου να παίξω στον Άρη”

Ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε ότι θα ήταν πολύ καλό για την καριέρα του να αγωνιστεί τη νέα χρόνια στον Άρη, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τις επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε ακόμη για τη σειρά των μικρών τελικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio:

Για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ: “Τα δύο προηγούμενα ήταν πολύ αμφίρροπα παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν αρχές και στο τέλος θα κερδίσει η καλύτερη άμυνα και η ομάδα που θα βάλει τα πιο κρίσιμα σουτ”.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς. Αν ο Άρης κάνει το ‘”break” θα έχει το πρώτο λόγο. Θα παίξει ρόλο και η κούραση γιατί έχουν και οι δυο ομάδες πολλά παιχνίδια όλη τη χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερα”.

Για την ψυχολογία: “Είναι άθλημα ψυχολογίας το μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά είδαμε πως τα ματς είναι αμφίρροπα και δεν παίζει τόση σημασία η έδρα”.

Για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών στο Παλέ και την μικρή προσέλευση στο γήπεδο του ΠΑΟΚ: “Είναι αμαρτία τέτοια παιχνίδια να μην έχουν κόσμο το γήπεδο, είτε γιατί είναι τιμωρημένη η γηπεδούχος είτε γιατί η προσέλευση του κόσμου είναι χαμηλή. Σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτά ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη τα γήπεδα πρέπει να είναι γεμάτα.

Για το μπάσκετ της Βόρειας Ελλάδας: “Τη νέα σεζόν θα έχει ΠΑΟΚ, Άρη, ΚΑΟΔ και Καβάλα και χρειάζεται στήριξη από όλον τον κόσμο γιατί έχει ανάγκη το μπάσκετ ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ αλλά και τις ομάδες της επαρχίας”.

Για τα σενάρια περί μεταγραφής του στον Άρη: “Είναι νωρίς. Μην ξεχνάμε πως ο Άρης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις ακόμη. Κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει αλλά περισσότερα θα ξέρουμε τον επόμενο μήνα. Μια πρώτη επαφή έχω κάνει με ανθρώπους του Άρη”.

Αν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη: “Θα ήταν πολύ καλό για την καριέρα μου να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως έιναι ο Άρης και έτσι νομίζω πως θα ανέβω και επίπεδο”.

To Top